Landingspagina

Een goede landingspagina geeft uw klanten snel en ‘to the point’ informatie om tot Betaal per Maand over te gaan. Hoe doet u dat?

Heel eenvoudig. Als u zelf toegang heeft tot uw eigen website met een eigen Content Management Systeem (CMS), hoeft u alleen maar onderstaande stappen te volgen voor het perfecte ‘recept’:  

 1. Download dit Pdf-bestand, dit is het voorbeeld voor uw landingspagina. U kunt heel simpel alle tekst rechtstreeks uit dit bestand kopiëren.
 2. Natuurlijk bent u vrij om de teksten te veranderen als het niet past bij uw webshop. Volg hierbij de AFM richtlijnen. De wettelijk verplichte teksten moet u zo laten staan. Verder kunt u de voorgestelde styling volgen of aanpassen aan de styling van uw webshop.
 3. Download het .ZIP-bestand met alle illustraties die u kunt gebruiken in de sectie "hoe werkt het".
 4. Lees hoe u de pre-check calculator op uw website implementeert. De calculator is belangrijk omdat uw klanten op deze manier zelf kunnen berekenen of ze in aanmerking komen voor Betaal per Maand.
 5. Voeg uw bedrijfsnaam toe aan de disclaimer zodat u aantoont dat u mag bemiddelen voor Santander.
 6. Volg onze suggesties over de structuur en volgorde van de informatie voor de perfecte landingspagina en klaar bent u!

<voorbeeld landingspagina>

Bent u bekend met InDesign van Adobe? Dan kunt de onderstaande stappen volgen voor het perfecte ‘recept’ voor uw eigen landingspagina:

 1. Download dit Adobe InDesign-sjabloon.
 2. Natuurlijk bent u vrij om teksten aan te passen als het niet past bij uw webshop. Volg hierbij de AFM richtlijnen. De wettelijk verplichte teksten moet u zo laten staan.
 3. Optioneel: u kunt de styling van uw landingspagina binnen het InDesign-bestand zelf wijzigen in overeenstemming met de richtlijnen van uw merk.
 4. Voeg uw bedrijfsnaam toe aan de disclaimer zodat u aantoont dat u mag bemiddelen voor Santander.
 5. Geef het uiteindelijke bestand aan uw externe - of interne ontwikkelaar.
 6. Geef uw ontwikkelaar de informatie over het implementeren van de pre-check calculator op uw landingspagina, zodat klanten zelf kunnen berekenen of ze in aanmerking komen voor betaling per maand.

Instructievideo aanvraagproces

Voeg de instructievideo over het aanvraagproces toe voor uw klanten. Voeg deze bij voorkeur toe aan de landingspagina met informatie over Betaal per Maand.

Kant-en-klare instructievideo

 

Maak Betaal per Maand zichtbaar op uw homepage

Zorg ervoor dat klanten direct op de hoogte zijn van de betaaloptie Betaal per Maand door het op de homepage al te promoten. Door het zo vroeg mogelijk in de klantreis te promoten en zichtbaar te maken is uw klant bewust dat hij gemakkelijk al zijn aankopen in termijnen kan betalen.

Maak duidelijk zichtbaar op de homepage:

 

Logo Betaal per Maand

Gebruik altijd het originele Betaal per Maand logo.  Laat het Betaal per Maand op zo veel mogelijk plekken in uw webshop zien, zodat uw klanten weten wat Betaal per Maand is als ze het als betaalmogelijkheid zien in de check out. Plaats het  logo in de footer van uw website, op de Betaal per Maand landingspagina en in banners. Draai het logo niet om, maak er geen ander vorm van, en niet veranderen van kleur.

Voorkeur logo in check out
Neem bij voorkeur het logo over met de combinatie van Santander Consumer Finance en Betaal per Maand.
Alternatief logo in check out van uw webshop
Als alternatief kunt u het logo van Santander Consumer Finance gebruiken en Betaal per Maand uitschrijven.

     Betaal per Maand

 

Voorbeeld van Betaal per Maand logo in footer