Landingspagina

Een goede landingspagina geeft uw klanten snel en ‘to the point’ informatie om tot Betaal per Maand over te gaan. Hoe doet u dat? Heel eenvoudig, hoeft u alleen maar onderstaande stappen te volgen voor het perfecte ‘recept’:  

  1. Download dit Pdf-bestand, dit is het voorbeeld voor uw landingspagina. U kunt heel alle tekst rechtstreeks uit dit bestand kopiëren.
  2. U bent vrij om de teksten te veranderen als het niet past bij uw webshop. Verder kunt u de voorgestelde kleur styling volgen of aanpassen aan de styling van uw webshop.
  3. Download het .ZIP-bestand met alle illustraties die u kunt gebruiken in de sectie "hoe werkt het". If you want to export the images yourself , you can also download the original Adobe InDesign file of the landing page.
  4. Volg hierbij de AFM richtlijnen. De wettelijk verplichte teksten moet u zo laten staan.
  5. Lees hoe u de pre-check calculator op uw website implementeert. De calculator is belangrijk omdat uw klanten op deze manier zelf kunnen berekenen of ze in aanmerking komen voor Betaal per Maand.
  6. Voeg uw bedrijfsnaam toe aan de disclaimer zodat u aantoont dat u mag bemiddelen voor Santander.
  7. Volg onze suggesties over de structuur en volgorde van de informatie voor de perfecte landingspagina en klaar bent u!

Maak Betaal per Maand zichtbaar op uw homepage

Zorg ervoor dat klanten direct op de hoogte zijn van de betaaloptie Betaal per Maand door het op de homepage al te promoten. Door het zo vroeg mogelijk in de klantreis te promoten en zichtbaar te maken is uw klant bewust dat hij gemakkelijk al zijn aankopen in termijnen kan betalen.

Maak duidelijk zichtbaar op de homepage:

 

Logo Betaal per Maand

Gebruik altijd het originele Betaal per Maand logo.  Laat het Betaal per Maand op zo veel mogelijk plekken in uw webshop zien, zodat uw klanten weten wat Betaal per Maand is als ze het als betaalmogelijkheid zien in de check out. Plaats het  logo in de footer van uw website, op de Betaal per Maand landingspagina en in banners. Draai het logo niet om, maak er geen ander vorm van, en niet veranderen van kleur.

Voorkeur logo in check out


Gebruik bij voorkeur het logo over met de combinatie van Santander Consumer Finance en Betaal per Maand. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en selecteer 'opslaan als...' om dit logo te downloaden.

Alternatief logo in check out van uw webshop

       Betaal per Maand


Als alternatief kunt u het logo van Santander Consumer Finance gebruiken en Betaal per Maand uitschrijven. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en selecteer 'opslaan als...' om dit logo te downloaden.

 

 

Voorbeeld van Betaal per Maand logo in footer