Altijd geld achter de hand en makkelijk af te lossen

Wat uw plannen ook zijn en waarvoor u geld nodig heeft, met een Doorlopend krediet van Santander leent u voordelig, betrouwbaar en verantwoord. Vooral handig bij kleinere bedragen en wanneer u denkt vaker snel geld nodig te hebben. U betaalt per maand een klein bedrag. Alles wat u aflost, kunt u weer besteden met de Santander Card die u bij uw krediet ontvangt. Ontdek alle voordelen!

Maandelijks incasseren wij automatisch van uw rekening het afgesproken maandbedrag. Daar heeft u geen omkijken naar. Heeft u even meer geld te besteden, los dan extra af. Dat kan zonder extra kosten en boetevrij, op ieder moment! Met de handige Santander Card op zak, kunt u het ook weer op ieder moment geld opnemen. Overzicht over uw rekening houdt u zelf met Mijn Rekening. Rente betaalt u alleen over het opgenomen bedrag. Klik hier voor een overzicht van alle voor-en nadelen van een Doorlopend krediet.

Geld opnemen

Santander maakt het mogelijk. Als u geld beschikbaar heeft op uw Santander Card, kunt u eenvoudig overal geld pinnen, tot aan uw beschikbare bedrag. Of veilig online shoppen via eMaestro!

Maar ook geld overmaken naar uw eigen betaalrekening is zo geregeld via de Extra-Geld-Lijn 030-6388120 (24/7 bereikbaar). U betaalt alleen uw gebruikelijke belkosten.

En via Mijn Rekening is dat zelfs gratis. Mijn Rekening is ook beschikbaar als App voor uw mobiele telefoon! 

Weet u trouwens dat het vaak voordeliger is om geld over te maken van uw Santander-rekening naar uw betaalrekening, dan om rood te staan bij uw bank?

Voordelen
  • Flexibel krediet
  • U betaalt een vast bedrag per maand
  • Wat u aflost, kunt u weer opnemen
  • U betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag
  • U ontvangt de Santander Card om overal te betalen of te pinnen
  • U kunt altijd extra boetevrij aflossen
  • U shopt veilig online via het eMaestro-netwerk van MasterCard
De tarieven van ons Doorlopend krediet

 

Kredietbedrag Termijnbedrag per maand Debetrentevoet (variabel)* Jaarlijkse kostenpercentage Duur kredietovereenkomst (theoretisch) Totaal door u te betalen bedrag
€  1.500 €  22,50 10,0% 10,0%  98  maanden  € 2.198,62
€  2.500 €  37,50 10,0%  10,0%  98 maanden  € 3.675,00
€  5.000 €  75,00   9,1%   9,1%  94 maanden  € 7.050,00
€  7.500 € 112,50   8,7%   8,7%  92 maanden  € 10.350,00
€ 10.000 € 150,00   8,7%   8,7%  92 maanden €  13.800,00

 

*Rente per 10 augustus 2020. Het is mogelijk dat het tarief in de offerte afwijkt van bovengenoemde tarieven. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie  zoals uw inkomen en uitgaven, uw gezinssituatie en eventuele eerdere leningen die u heeft. Vraag een offerte aan, het tarief dat wij u aanbieden is nooit meer dan de maximale wettelijke rente.

Dit betreft een doorlopend geldkrediet. Andere bedragen zijn mogelijk. Toetsing en registratie B.K.R. te Tiel. Bij de bepaling van het jaarlijkse kostenpercentage, duur kredietovereenkomst en totaal door u te betalen bedrag zijn wij er vanuit gegaan dat het krediet direct volledig wordt opgenomen, er geen extra aflossingen, er geen heropnamen, geen rentewijzigingen plaatsvinden en de termijnen op tijd betaald worden. Klik hier voor de algemene voorwaarden. Bij een aanvraag ontvangt u automatisch de toepasselijke standaardinformatie. Santander geeft geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.