Landingspagina Betaal per Maand

Een goede landingspagina geeft uw klanten snel en ‘to the point’ informatie om tot Betaal per Maand over te gaan. Hoe doet u dat? Heel eenvoudig, hoeft u alleen maar onderstaande stappen te volgen voor het perfecte ‘recept’:  

  1. Download dit Pdf-bestand, dit is het voorbeeld voor uw landingspagina. U kunt alle tekst rechtstreeks uit dit bestand kopiëren.
  2. U bent vrij om de teksten te veranderen als het niet past bij uw webshop. Ook kunt u de voorgestelde kleurstijl volgen of aanpassen aan de huisstijlkleuren van uw webshop.
  3. Download het pdf-bestand met alle illustraties die u kunt gebruiken in de sectie "Hoe werkt het?". Wilt u zelf de afbeeldingen exporteren, stuur dan een mail naar ps@santander.nl vraag naar het bewerkbare InDesign bestand van de landingspagina.
  4. Volg hierbij de AFM richtlijnen. Dat betekent dat u de wettelijk verplichte teksten niet mag aanpassen. Als u de richtlijnen in deze toolbox volgt en voor publicatie goedkeuring vraagt, garanderen wij u dat u aan de AFM richtlijnen voldoet.
  5. Lees hoe u de pre-check calculator op uw website implementeert. De calculator is belangrijk omdat uw klanten op deze manier zelf kunnen berekenen of ze in aanmerking komen voor Betaal per Maand.
  6. Voeg uw bedrijfsnaam toe aan de disclaimer zodat u aantoont dat u mag bemiddelen voor Santander.
  7. Volg onze suggesties over de structuur en volgorde van de informatie voor de perfecte landingspagina en klaar bent u!

Lukt het downloaden van de bestanden niet? Stuur dan een mail naar ps@santander.nl en vraag naar de bestanden.

 

Zorg ervoor dat uw klanten Betaal per Maand zien op de homepage van uw webshop

Het is belangrijk dat uw klanten bij binnenkomst op uw website direct weten dat zij bij u per maand kunnen betalen. Dit doet u door Betaal per Maand direct op uw homepage al te promoten. Door het zo vroeg mogelijk in de klantreis zichtbaar te maken is uw klant bewust dat bij u zijn aankopen in termijnen betaald kunnen worden. Dat resulteert in meer verkopen.

Hoe maakt u Betaal per Maand duidelijk zichtbaar op de homepage van uw website?

 

Check-out logo's Betaal per Maand

Gebruik altijd het originele Betaal per Maand logo. Laat het op zo veel mogelijk plekken in uw webshop zien, zodat uw klanten Betaal per Maand herkennen als betaalmogelijkheid zodra ze in de check-out zijn. Plaats het  logo in de footer van uw website, op de Betaal per Maand landingspagina en in banners. Draai het logo niet om, maak er geen ander vorm van en verander het niet van kleur.

Voorkeur logo in check-out


Gebruik bij voorkeur het logo over met de combinatie van Santander Consumer Finance en Betaal per Maand. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en selecteer 'opslaan als...' om dit logo te downloaden.

Alternatief logo in check-out van uw webshop

   
Betaal per Maand

Als alternatief kunt u het logo van Santander Consumer Finance gebruiken en Betaal per Maand uitschrijven. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en selecteer 'opslaan als...' om dit logo te downloaden.

Voorbeeld van Betaal per Maand logo in footer