Veilig aanvragen vanuit huis

Regel eerst uw interieurlening en ga dan veilig (online) shoppen. Ook interessant voor uw balkon of tuin en creëer het vakantiegevoel thuis! Bereken het nu zelf en vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

Bereken uw lening
Welke interieurlening kiest u?
Welke interieurlening kiest u?

De persoonlijke lening variant is geschikt als u vooraf precies wilt weten waar u aan toe bent. Heeft u behoefte aan meer flexibiliteit, wilt u tussendoor extra kunnen aflossen en wilt u niet meer lenen dan €10.000? Kies dan na de berekening voor de doorlopend krediet variant.

Ervaar het vakantiegevoel thuis
Ervaar het vakantiegevoel thuis

Onzekerheid: kunnen we wel op vakantie dit jaar? Knap uw tuin of balkon op met de interieurlening van Santander en geniet van uw staycation!

Waarom lenen bij Santander?
Aanvraag online in 3 stappen online geregeld
Laag maandbedrag
Onze klanten geven ons een 8
Bescherm uw dierbaren

Als u een lening aangaat, verwacht u die zelf te kunnen terugbetalen. Maar stelt u zich eens voor dat u komt te overlijden voordat u uw lening heeft kunnen aflossen. In dat geval worden uw nabestaanden verantwoordelijk voor uw schulden. U kunt dit voorkomen met onze Nabestaandenbescherming die u direct bij uw aanvraag kunt afsluiten. Zorg voor elkaar. Zorg voor een nabestaandenbescherming. Vraag direct bij uw lening aan.