De Nabestaandenbescherming

Geef uw nabestaanden zekerheid met de Nabestaandenbescherming. Deze verzekering zorgt ervoor dat uw nabestaanden uw lening niet hoeven te betalen na uw overlijden. Zo hoeven uw partner en gezin geen zorgen te hebben over uw schulden. U kunt de Nabestaandenbescherming van Santander direct aanvragen bij uw lening. 

 

Wat wordt er uitgekeerd bij overlijden?
Wat wordt er uitgekeerd bij overlijden?

Voor een Persoonlijke lening zal het gedeelte van de lening dat u nog schuldig bent bij uw overlijden, worden afgelost. Voor een Doorlopend krediet wordt een bedrag uitgekeerd. Dit bedrag is gelijk aan de kredietlimiet. Een deel wordt uitbetaald aan Santander om uw schuld af te lossen. Als er hierna geld over is, wordt dit rechtstreeks aan uw nabestaanden uitgekeerd.

Wat zijn de kosten?
Wat zijn de kosten?

De maandelijkse premie is bij een Persoonlijke lening 0,031% van het oorspronkelijke leenbedrag. Bij een Doorlopend krediet is dit 0,039% van de kredietlimiet. De medekredietnemer (de persoon of partner die samen met u de lening aangaat) is gratis meeverzekerd. Wij berekenen eenmalig €199 bemiddelingskosten en de verzekeraar berekent eenmalig €12,50 poliskosten.