Kies uw rente

De Oktober Woonmaand begint bijna...uw kans om meer te verkopen!

Want meer mensen zullen uw winkel bezoeken om inspiratie op te doen en - met het juiste aanbod - ook direct een aankoop doen. Hoe mooi is het dan dat u betalen in termijnen aanbiedt! Bovendien kiest u zelf of dat met 0% rente is of niet!

 

Tijdelijke actie, doe nu mee!
Tijdelijke actie, doe nu mee!

Met de Woonmaandactie van Santander biedt u uw klanten betalen per maand aan. En u kiest met welke rente u deze service biedt! Wordt het 0% rente waarbij het betalen in termijnen gratis is voor uw klant en u een tarief betaalt over het gefinancierde bedrag. Of biedt u betalen in termijnen met rente aan, waarbij het voor u gratis is.

Ja, ik meld mij aan!
De tarieven voor de 0% rente variant, vindt u onderaan deze pagina. Natuurlijk krijgt u van ons gratis promotiemateriaal opgestuurd die de Woonmaandactie in uw winkel ondersteunt. Hang het op, zet het neer in uw winkel en bij de meubels, zodat uw klanten direct weten dat ze bij u per maand kunnen betalen!

AANMELDFORMULIER WOONMAANDACTIE

Welke rente u ook kiest, u ontvangt gratis promotiemateriaal voor in uw winkel!


U vindt uw retailnummer in de e-mail over deze actie.
Heeft u vragen of opmerkingen? Stel ze hier
Als u zich aanmeldt voor 0% rente variant, dan betaalt u een merchant fee die afhankelijk is van de looptijd die u aanbiedt.
10 maanden

6,90%

12 maanden

7,90%

18 maanden

11,70%

24 maanden

15,10%