Let op! Geld lenen kost geld.

Eenvoudig overal pinnen
en afrekenen

Wat is de Santander Card?

De Santander Card is een handige betaalkaart met een doorlopend krediet. Met deze kaart kunt u afrekenen bij alle winkels en horeca in Nederland. En geld pinnen bij alle bankautomaten. Bovendien kunt u met uw betaalkaart niet alleen in Nederland terecht, maar ook in alle SEPA-landen. Net als met uw gewone bankpas. Handig toch?

Naast betalen en pinnen, kunt u ook geld overmaken naar uw eigen betaalrekening. U bepaalt zelf waarvoor en wanneer u de Santander Card gebruikt. Opnemen kan tot aan uw kredietlimiet. En wat u aflost, kunt u ook weer opnemen. Hierdoor heeft u altijd extra geld achter de hand. Zo simpel is dat!

 

Heeft u nog een Santander Card zonder chip en Maestro logo? Vraag dan nu de nieuwe en verbeterde Santander Card aan, waarmee u overal eenvoudig kunt pinnen en afrekenen. Zo geregeld via Mijn Rekening of via onze afdeling klantenservice (030-63 88 100).

 

Voordelen Santander Card

  • Betalen bij alle winkels, horeca & tankstations in binnen- en buitenland*
  • Pinnen bij alle geldautomaten in binnen- en buitenland*
  • Geld overmaken naar uw betaalrekening, bijvoorbeeld om rood staan te voorkomen**

Santander Card aanvragen

 

 

* Een pintransactie bij een geldautomaat kost € 4,95. Voor betalingen in winkels, horeca en tankstations hoeft u geen transactiekosten te betalen. Naast Nederland, kunt u met uw Card ook betalen en pinnen in de landen die tot de SEPA-zone behoren. Indien u een geldtransactie in een andere valuta dan euro doet, dan betaalt u kosten voor het wisselen van de valuta. Klik hier voor de tarievenkaart.

** Gratis service via Mijn Rekening. Liever op een andere manier geld overmaken? Klik hier