"Ooit zie ik live Tagliafico scoren in de laatste minuut en Ajax naar de 8e finale brengen in de UEFA Champions League." Zei ik ooit. En ooit werd nu voor twee winnaars van de wedstrijd die Santander Consumer Finance als trotse sponsor van de UEFA Champions League organiseerde. Zij zagen AFC Ajax spelen tegen FC Bayern München in de Johan Cruijff ArenA met als resultaat: Ajax door naar de 8e finale!

Op 28 november jl. zijn ook al winnaars van de PSV wedstrijd naar de UEFA Champions League wedstrijd PSV tegen FC Barcelona geweest. Fijn dat we op deze manier mensen blij hebben  kunnen maken. En houd onze website in de gaten want nu AFC Ajax door is naar de achtste finale, zullen we meer van deze acties organiseren! 

Winnaars AFC Ajax - FC Bayern München op 12 december jl.
Winnaars AFC Ajax - FC Bayern München op 12 december jl.

Pepijn Poppe en zijn gast uit Utrecht en Maarten Blijdorp en zijn gast uit Amsterdam waren de gelukkige winnaars! Onze collega Firoz Muradin heeft hen met veel plezier begeleid en het zakgeld van €50,- overhandigd. De avond was uitermate spannend in de Johan Cruijff ArenA waarin alles voorbijkwam met o.a. 2 penalties en 2 rode kaarten eindigend in 3-3. Kortom, zeer geslaagd met als resultaat dat Ajax door is naar de 8e finale!

#ooitwordtnu #footballcan #footballsantander
Deel op Facebook

Winnaars PSV - FC Barcelona op 28 november jl.

"Dankzij Santander heb ik Messi zien scoren in het PSV stadion. Jammer van het verlies maar het was een ongelooflijke ervaring! Dank jullie wel!"

Kostadin
Winnaars PSV - FC Barcelona op 28 november jl.
  • Elisa Rochel en haar partner uit Nieuwegein.
  • Kostadin Ristovski en zijn partner uit Eindhoven.

Voor de partner van Kostadin was het zelfs een grote verrassing. Zij wist pas op het allerlaatste moment dat zij naar een UEFA Champions League wedstrijd ging in haar eigen woonplaats! Onze collega Larry Anthony heeft, als ware PSV-fan voor het leven, onze winnaars met alle plezier begeleid en ook het zakgeld van €50,- overhandigd. Het was een zeer geslaagde avond, ondanks het verlies van PSV.

Deel op Facebook

Wij geven u de perfecte voorzet om te scoren. Ooit wordt nu.

Football can... unite us, make us strong and make all your dreams come true! #footballcan #footballsantander #ooitwordtnu