Als trotse sponsor van de UEFA Champions League geven wij graag tickets weg voor de wedstrijd AFC Ajax - Juventus FC op 10 april a.s.! 

Vul in en maak kans op gratis tickets!

Typ in De heer of Mevrouw
Vul JA in als u geen relatie van Santander bent en aanbiedingen van ons wilt ontvangen. Wilt u dat niet, vul dan NEE in.
Hoe wij met uw gegevens omgaan, kunt u lezen in ons Privacy Statement.

Actievoorwaarden 'Win tickets AFC Ajax - Juventus FC'
Actievoorwaarden 'Win tickets AFC Ajax - Juventus FC'

Wij geven als trotse sponsor van de UEFA Champions League geweldige tribunekaarten weg. U zit met uw neus bijna op het veld en mist daardoor niets van deze speciale wedstrijd van AFC Ajax tegen Juventus FC op 10 april a.s. in de Johan Cruyff ArenA. Het enige dat u moet doen is de wedstrijdvraag beantwoorden, uw gegevens invullen en versturen. Maar doe het snel! Want de 1e die de wedstrijdvraag goed heeft, is winnaar van 2 tickets! Aanmelden kan tot en met 2 april 2019. En wie weet ziet u Frenkie de Jong voor het laatst live in de ArenA een doelpunt scoren in de UEFA Champions League! 

Ooit werd nu. Voor Julian van Willigen op 13 februari jl.

"We hebben een onvergetelijke topavond gehad! Wat een wedstrijd. Bedankt Santander!"

Julian van Willigen, winnaar van onze vorige actie "Win tickets voor AFC Ajax - Real Madrid CF" op 13 februari jl.

 

Trotse sponsor UEFA Champions League
Trotse sponsor UEFA Champions League

Santander is sinds het seizoen 2018/2019 trotse sponsor van de grootste voetbalcompetitie in de wereld: de UEFA Champions League. Wij willen mensen helpen groeien, vooruitkomen. Hun dromen laten uitkomen. Voetbal doet dat ook. "Footbal can". Samen doen wij dat. Daarom sponsoren wij de UEFA Champions League.

 

 

Ooit maak ik meer dromen waar.