Stem op uw Player of the Week!

Stem op uw favoriete speler in de UEFA Champions League van de afgelopen week! Klik op het hartje en maak kans op mooie prijzen!

"Ooit zie ik Ajax live in de UEFA Champions League". Zei ik ooit.
"Ooit zie ik Ajax live in de UEFA Champions League". Zei ik ooit.

Ooit werd nu voor onze winnaar Omar Taouil uit Den Haag! Hij was op 10 december jl., samen met zijn vriend Khalid, onze gast bij de spannende wedstrijd AFC Ajax - Valencia CF in UEFA Champions League. De Johan Cruyff ArenA was volgepakt met voetbalfans die maar één ding wilden: Ajax zien doorgaan naar de volgende ronde.

Helaas heeft Ajax de wedstrijd verloren en hiermee overwinteren ze niet. Desalniettemin was het een geweldige wedstrijd. "En we hadden een prachtige tribuneplek, bedankt Santander!".  #ooitwordtnu #footballcan #santander #UEFA

Share on Facebook

 

 

Ooit maak ik meer dromen waar.

 

Football can...

Football can... unite us, make us strong and make all your dreams come true! #footballcan #footballsantander #ooitwordtnu

Trotse sponsor UEFA Champions League
Trotse sponsor UEFA Champions League

 

Santander is trotse sponsor van de grootste voetbalcompetitie in de wereld: de UEFA Champions League. Wij willen mensen helpen groeien, vooruitkomen, hun dromen laten uitkomen. Voetbal doet dat ook. "Football can". Samen doen wij dat. Daarom sponsoren wij de UEFA Champions League.