Het verheugt ons om te vertellen dat Euromoney ons moederbedrijf Banco Santander heeft uitgeroepen tot "Beste bank wereldwijd voor financiële inclusie".

Bij Banco Santander werken we elke dag om ervoor te zorgen dat niemand achterblijft...

Een financiële inclusie betekent dat iedereen in de samenleving meedoet. Deze prijs is een erkenning voor het werk van Santander om financiële diensten voor iedereen toegankelijk te maken en om financiële kennis te verbeteren door middel van educatieve programma's.

Het tijdschrift benadrukte ook het werk dat de bank tijdens de pandemie heeft verricht, om mensen te helpen zich veiliger te voelen, bij het gebruik van digitale kanalen. Ook heeft Euromoney de rol van Santander erkend bij het adviseren van de Europese Investeringsbank (EIB), bij de uitgifte van de eerste digitale obligatie in de geschiedenis, via een openbare blockchain en waarvoor de bank de prijs heeft ontvangen voor 'Financiële innovatie van het jaar'. Madrid, 10 september 2021.

Euromoney heeft Santander uitgeroepen tot 'Best Bank in the World in Financial
' in haar "Global Awards for Excellence 2021" als nieuwe erkenning voor de inspanningen van de Groep om financiële diensten toegankelijker te maken.

Lees het volledige artikel hier.

We hebben het bericht ook gedeeld op onze LinkedIn-bedrijfspagina.