Let op! Geld lenen kost geld.

Santander Consumer
Finance Benelux B.V.

Santander wereldwijd

Santander Groep
Met meer dan 150 jaar historie, is Santander de vierde grootste bankgroep ter wereld op basis van winst. Santander levert service aan 102 miljoen klanten in tien kernmarkten.

Santander Consumer Finance
Santander Groep heeft in 2003 Santander Consumer Finance opgericht. Santander Consumer Finance is vertegenwoordigd in 13 landen en biedt kwaliteit met zijn financiële dienstverlening via meer dan 112.000 partners. Dit onderdeel van de Santander Groep heeft meer dan 12,7 miljoen klanten en is leidend op het gebied van consumentenfinancieringen in de Europese markt.

Santander en Scuderia Ferrari
Santander is in 2010 voor 5 jaar sponsor geworden van Scuderia Ferrari. Santander en Scuderia Ferrari delen dezelfde waarden: dynamiek, perfectie, innovatie en leiderschap en tevens de bedrijfskleur rood, het symbool van hoe perfect beide merken bij elkaar passen. Samen een winnende formule.


Santander Consumer Finance in Nederland

Specialist in consumentenkrediet
Santander Consumer Finance Benelux B.V. maakt deel uit van de Santander Groep. Het onderdeel Santander Consumer Finance richt zich binnen de Santander Groep op het aanbieden van financiële diensten aan consumenten, retailers en automotive bedrijven.

Meer dan 20 jaar deskundig
In Nederland is Santander Consumer Finance Benelux B.V. - gevestigd in Utrecht - al meer dan 20 jaar deskundig in het verstrekken van persoonlijke leningen en doorlopende kredieten. Santander is een gerenommeerde financiële dienstverlener die bekend staat om haar betrouwbaarheid en de aanhoudende scherpte van haar aanbod. Door onze jarenlange ervaring en onze aantrekkelijke financiële producten zijn we een sterke speler in de markt van de kredietverstrekking.

Als lid van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN) onderschrijft Santander de door de VFN opgestelde gedragsregels.

Wat doen we
We helpen consumenten doordacht, verantwoord en tegen aantrekkelijke afspraken aan extra financiële speelruimte: soms om noodzakelijke uitgaven te bekostigen en soms om het leven te veraangenamen.

Waar staan we voor
Wij verstrekken betrouwbare en verantwoorde financiële producten aan consumenten. We blijven constant op zoek naar vernieuwingen waarbij we altijd de behoeften van mensen en markten in ons vizier houden. We communiceren van mens tot mens en stellen ons daarbij vriendelijk en duidelijk op. Onze klantenservice staat altijd klaar om de uitstekende service te leveren waar we bekend om staan.