In een nieuwe auto rijden, zonder zorgen

Het gemak van een leaseauto is nu voor iedereen te bereiken. Met Private Lease heeft u geen omkijken naar onderhoud, schade, wegenbelasting of verzekeringen. Alles wordt voor u geregeld. Het enige waar u dan zelf voor moet zorgen is de benzine of stekkerdoos.

Hoe werkt het?

"Santander Consumer Finance werkt nauw samen met Athlon Car Lease, één van de grootste leasemaatschappijen van Nederland."

Hoe werkt het?

Private Lease kunt u zien als een abonnement. U kiest de auto die het best bij u past en bepaalt de looptijd en aantal te rijden kilometers per jaar. Vervolgens betaalt u gedurende de looptijd één vast maandbedrag. In het maandbedrag zit dan het volgende inbegrepen:

  • De auto
  • Wegenbelasting, WA- en ongevallenverzekering voor inzittenden
  • Verhaalbijstand
  • Onderhoud, reparatie en banden
  • Pechhulp en vervangend vervoer
  • Boetevrij opzeggen bij scheiding, ontslag of overlijden

 

Keurmerk Private Lease
Keurmerk Private Lease

Santander Consumer Finance biedt Private Lease aan in samenwerking met Athlon Car Lease Nederland B.V.  Zo bent u ervan verzekerd dat de uitvoering van uw leaseovereenkomst door de ervaren specialisten van Athlon zal plaatsvinden. Nadat de aanvraag voor een Private Lease is ingediend zal de verdere afwikkeling door Athlon worden verzorgd. Zo zal ook tijdens de looptijd van uw leaseovereenkomst de communicatie via Athlon verlopen.

Athlon is bezitter van het Keurmerk Private Lease. Hiermee bent u als klant verzekerd van een goed product met eerlijke en heldere voorwaarden.