In een nieuwe auto rijden, zonder zorgen

Het gemak van een leaseauto is nu voor iedereen te bereiken. Met Private Lease heeft u geen omkijken naar onderhoud, schade, wegenbelasting of verzekeringen. Alles wordt voor u geregeld. Het enige waar u dan zelf voor moet zorgen is de benzine of stekkerdoos!

Santander Consumer Finance werkt nauw samen met Athlon Car Lease, één van de grootste leasemaatschappijen van Nederland. Zo weten wij zeker dat onze klanten de beste service krijgen. 

Hoe werkt het?

"Zorgloos autorijden. U hoeft alleen nog maar zelf te tanken of op te laden!"

Hoe werkt het?

Private Lease kunt u zien als een abonnement. U kiest de auto die het best bij u past en bepaalt de looptijd en aantal te rijden kilometers per jaar. Vervolgens betaalt u gedurende de looptijd één vast maandbedrag. In het maandbedrag zit dan het volgende inbegrepen:

  • De auto
  • Wegenbelasting, WA- en ongevallenverzekering voor inzittenden
  • Verhaalbijstand
  • Onderhoud, reparatie en banden
  • Pechhulp en vervangend vervoer
  • Boetevrij opzeggen bij scheiding, ontslag of overlijden
Keurmerk Private Lease
Keurmerk Private Lease

Santander Consumer Finance biedt Private Lease aan in samenwerking met Athlon Car Lease Nederland B.V.  Zo bent u ervan verzekerd dat de uitvoering van uw leaseovereenkomst door de ervaren specialisten van Athlon zal plaatsvinden. Nadat de aanvraag voor een Private Lease is ingediend zal de verdere afwikkeling door Athlon worden verzorgd. Zo zal ook tijdens de looptijd van uw leaseovereenkomst de communicatie via Athlon verlopen.

Athlon is bezitter van het Keurmerk Private Lease. Hiermee bent u als klant verzekerd van een goed product met eerlijke en heldere voorwaarden.