Een Doorlopend krediet voordeliger dan rood staan
Een Doorlopend krediet voordeliger dan rood staan

Als de maandelijkse uitgaven u regelmatig te hoog worden en u rood staat bij uw bank, kan het goedkoper zijn om een Doorlopend krediet af te sluiten. Met een Doorlopend krediet betaalt u namelijk vaak een lagere rente dan voor rood staan bij uw bank. Bereken het nu zelf!

Bereken uw krediet
Regelmatig geld nodig


U kunt bij ons een Doorlopend krediet aanvragen vanaf €1.500. Wij betalen altijd het hele geldbedrag in één keer aan u uit. Heeft u maar een deel van het bedrag nodig? Vraag dan om een kleiner geldbedrag uit te betalen, zodat u geld overhoudt als reserve; een extra geldpotje! Met de gratis Santander Card die u van ons ontvangt (voorheen de Comfort Card), kunt u geld opnemen van uw krediet of afrekenen wanneer u het nodig heeft. Rente betaalt u alleen over het gebruikte bedrag.

Voordelen van ons Doorlopend krediet

   U krijgt in één keer uitbetaald
   Aanvragen tot €10.000
   U betaalt in termijnen terug
   Lage flexibele rente
   Vast maandbedrag
   Kosteloos eerder aflossen
   Persoonlijke service

 

Altijd geld achter de hand


Met ons Doorlopend krediet heeft u geld achter de hand. Handig als u even krap bij kas zit. U krijgt van ons een gratis betaalkaart, de Santander Card, zodat u overal gebruik kunt maken van uw krediet. Net als met uw gewone bankpas! Het geld dat u opneemt, lost u af met een vast bedrag per maand. En wat u aflost, kunt u weer opnemen. Weer meer geld te besteden? Los dan extra af op uw krediet. Dat is boetevrij. Altijd. Zo is een Doorlopend krediet vaak voordeliger dan rood staan.

In 3 stappen geregeld!

    1.   Aanvragen

    2.   Goedkeuren

    3.   Geld ontvangen

 

Wat zeggen onze klanten

 

 

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan


Vraag nu bij ons een persoonlijke autolening op maat aan! Dit kan voor een nieuwe- en tweedehands auto en al vanaf €1.500 tot €50.000.

Verzeker uw lening


Sluit direct bij uw lening de Nabestaandenbescherming af. Deze verzekering zorgt ervoor dat uw nabestaanden uw lening niet hoeven te betalen na uw overlijden. Zo geeft u uw partner en/of gezin zekerheid. Vraag direct aan bij uw lening.

 

De tarieven van onze Persoonlijke lening

Kredietbedrag Termijnbedrag per maand Debetrentevoet (vast)* Jaarlijkse kostenpercentage Duur kredietovereenkomst Totaal te betalen bedrag
   €1.500   €27 10,0% 10,0% 72  maanden   €1.977
   €2.500   €46 10,0% 10,0% 72  maanden   €3.296
   €5.000   €65 10,0% 10,0% 120 maanden   €7.787
 €12.500  €155  8,7%  8,7% 120 maanden  €18.495
 €25.000  €309  8,7%  8,7% 120 maanden  €36.990
 €37.500  €463  8,7%  8,7% 120 maanden  €55.485
 €50.000  €617  8,7%  8,7% 120 maanden  €73.979


Het is mogelijk dat het tarief in uw offerte afwijkt van bovengenoemde tarieven. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie zoals uw inkomen en uitgaven, uw gezinssituatie en eventuele eerdere leningen die u heeft. Vraag een offerte aan, het tarief dat wij u aanbieden is altijd lager dan de maximale wettelijke rente.

Dit betreft een niet-doorlopend geldkrediet. Andere bedragen zijn mogelijk. Toetsing en registratie bij B.K.R. te Tiel. Bij de bepaling van het jaarlijks kostenpercentage, duur kredietovereenkomst en totaal door u te betalen bedrag, zijn wij er vanuit gegaan dat u geen extra aflossingen doet en de termijnen op tijd betaalt. Klik hier voor de algemene voorwaarden. Bij een aanvraag ontvangt u automatisch de toepasselijke standaardinformatie. Santander geeft geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

 

Hoe zit het met betalen van rente?

Het maandbedrag is precies zo berekend dat u binnen de vastgestelde looptijd uw lening heeft afgelost. U betaalt iedere maand een vast bedrag aan uw kredietverstrekker. Dit bedrag bestaat voor een deel uit aflossing en voor een deel uit rente. De rente betaalt u over het deel dat u nog niet heeft afbetaald. Dat maakt het rentedeel gedurende de looptijd dus steeds kleiner. Lees meer over de rentetarieven.

Is een persoonlijke lening aftrekbaar van de belasting?

Dat ligt er een beetje aan waar u deze voor gebruikt. Gebruikt u het geld voor een verbetering aan uw woning door een professional? Dan is de rente inderdaad, onder bepaalde omstandigheden, deels fiscaal aftrekbaar. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Vragen over uw leenaanvraag? Wij helpen u verder

 

Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 - 17:30 uur

Nog geen klant? Mail naar lenen@santander.nl, u krijgt dezelfde werkdag antwoord.