Commercieel medewerker (40 uur)

Voor ons kantoor in Utrecht zijn wij op zoek naar een

Commercieel talent in onze binnendienst
(40 uur)

Wie zijn wij
Santander Group is wereldwijd actief en een van de grootste financiële instellingen ter wereld. Santander Consumer Finance Benelux is een toonaangevend consumentenfinancieringsbedrijf. Sinds 1985 zijn wij actief in de Benelux met een team van meer dan 350 collega’s.Onze kernactiviteiten zijn auto financieringen en consumptieve kredieten (persoonlijke leningen en kredietkaarten).
Wij willen mensen en bedrijven helpen floreren door middel van verantwoorde consumentenleningen, de beste klantenservice en de beste ondersteuning aan onze partners. We streven ernaar dit te doen op een manier die Simple, Personal en Fair is.

Wat ga jij doen
In een notendop is het team het best te beschrijven als een zeer bevlogen groep die resultaatgericht werken hoog in het vaandel heeft, zowel als team als op individueel niveau. Op deze afdeling en binnen dit team is de dynamiek overal voelbaar.
Wij verwachten een grote mate van autonomie en eigen verantwoordelijkheid in het benaderen van jouw interne en externe klanten, waarbij jij perfect in staat bent het klantbelang en het verwachte resultaat op elkaar af te stemmen.
Jij combineert de digitale ondersteuning van nu (denk aan een online presentatie ter ondersteuning van jouw sales, CRM systemen voor het managen van jouw leads tot het afhandelen van mail- en what’s app verkeer) met een persoonlijke service aan de telefoon om jouw klanten door het volledige proces heen te helpen.

Wie ben jij
Zitten cijfertjes en sales in jouw bloed? Dan zoekt Santander jou.
Jij hebt/bent:
-Een vlotte babbel;
-De juiste charmes en kennis om klanten te overtuigen dat zij voor een krediet bij Santander moeten zijn;
-Creatief van geest om zo mee te denken in de strategische benadering van onze klanten;
-Verantwoordelijkheidsgevoel om na de verkoop te zorgen voor een zorgvuldige en nette afhandeling van de administratie;
-WFT certificeringen of wilt deze graag gaan halen;
-Gek op uitdagingen en ziet die elke dag weer door met klanten in gesprek te gaan;
-Prestatiegericht om zo invloed te hebben op de hoogte van jouw eigen maandsalaris;
-Commerciële werkervaring? Commercieel talent is veel belangrijker!

Wat bieden wij 
Bij Santander Consumer Finance Benelux krijg jij de unieke kans om intern met 15 verschillende nationaliteiten samen te werken. Wij zien onze collega’s als ons kapitaal. Dit betekent dat wij jou graag helpen om te groeien en hopen dat jij klaar bent om de kansen en uitdagingen te grijpen als die zich voordoen. Bij Santander wordt initiatief gewaardeerd, creativiteit gestimuleerd en zijn nieuwe ideeën altijd welkom. In onze open bedrijfscultuur met informele sfeer is er volop ruimte om je carrière te ontplooien.
Naast een vast salaris van € 2.300 bruto per maand bieden wij een vaste 13e maand, vakantiegeld (inclusief deze twee componenten is het bruto maandsalaris € 2.675). Daarnaast ontvang je over jouw 12-maandensalaris nog een maandelijkse provisieregeling van ongeveer 20% en een prestatiebonus oplopend tot maximaal 10%. Jij krijgt 27 verlofdagen per jaar, 10% bijdrage voor de collectieve zorgverzekering en diverse opleidingsmogelijkheden.
Onze inzet om als werkgever bij de top te horen is recent beloond met de officiële Top Employer 2018 certificering in Nederland, België en Europa!

Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Jeroen Ultee, via jeroen.ultee@santander.nl of 030-6388441.

Reageren
Dit is de kans om jouw sales talent in te zetten bij een dynamische, internationale organisatie. Ben jij enthousiast en de perfecte kandidaat voor deze functie, reageer dan zo snel mogelijk door jouw sollicitatie inclusief motivatie te sturen via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.