Commercieel medewerker binnendienst (40 uur)

Voor ons kantoor in Utrecht zijn wij op zoek naar een gedreven kandidaat voor de functie van:

Commercieel medewerker binnendienst
(40 uur)

Wie zijn wij?
Wij zijn onderdeel van de Santander Group. Eén van de grootste financiële instellingen ter wereld. Een wereldspeler. Wij, Santander Consumer Finance Benelux, zijn sinds 1985 actief in de markt van consumentenfinancieringen. Ons hoofdkantoor staat in Utrecht en ons bijkantoor in Merelbeke (vlakbij Gent) in België. Ons Benelux team bestaat uit meer dan 350 collega’s. Onze kernactiviteiten zijn het verstrekken van autofinancieringen (alleen in Nederland) en consumptieve kredieten (persoonlijke leningen en kredietkaarten).

Wat verwachten wij van jou?
Wij verwachten dat je zelfstandig werkt en je verantwoordelijkheid neemt in het contact met jouw klanten en acceptatieafdeling. Jij bent perfect in staat het klantbelang en het verwachte resultaat op elkaar af te stemmen. Jij combineert de digitale ondersteuning van nu met een persoonlijke service aan de telefoon. Vanaf het moment dat een klant Santander benaderd wordt hij onderdeel van jouw persoonlijke portefeuille. Na de verkoop zorg jij voor een zorgvuldige en nette afhandeling van de administratie.

Wie ben jij?
Zitten vaardigheden als timemanagement, secuur werken en sales in jouw bloed en ben jij een kei als het gaat om beïnvloeden? Bezit je ook nog de volgende eigenschappen? Dan zoeken wij jou! 

-Jij krijgt energie als het gaat om het behalen van targets;
-Jij hebt de juiste charmes en kennis in huis om klanten te overtuigen dat zij voor een financiering bij ons moeten zijn;
-Je bent creatief van geest en bent prestatiegericht. Je wilt altijd het uiterste uit jezelf halen;
-Je bent in het bezit van een WFT Basis en/ of  Consumptief diploma of bent bereid deze te halen;
-Je staat voorop bij het in praktijk brengen van nieuwe ideeën;
-Je hebt commerciële werkervaring en wil graag je talenten verder ontwikkelen.

Het team
Het team waarin je komt werken bestaat uit 25 professionals waarbij iedereen verantwoordelijk is voor het behalen van zijn persoonlijke target en het teamresultaat. Persoonlijke ontwikkeling staat hoog in het vaandel. Zo heb jij maandelijks een gesprek met jouw leidinggevende waarbij jij wordt gecoacht op het gebied van salestechnieken, klantbeleving en carrièreontwikkeling.

Onze visie
Wij willen mensen en bedrijven helpen groeien door middel van verantwoorde consumentenleningen, de beste klantenservice en de beste ondersteuning aan onze partners. Wij doen dit op een manier die Simple, Personal en Fair is.

Official Sponsor of the UEFA Champions League
Sinds dit seizoen is Santander Offical Sponsor van de UEFA Champions League. Dit past heel goed bij ons. Samenwerken als één team is belangrijk voor ons.

Wat bieden wij?
Bij ons krijg jij de unieke kans om intern met 15 verschillende nationaliteiten samen te werken. Wij zien onze collega’s als ons kapitaal. Dit betekent dat wij jou graag helpen om te groeien en hopen dat jij klaar bent om de kansen en uitdagingen te grijpen als die zich voordoen. Bij ons wordt initiatief gewaardeerd, creativiteit gestimuleerd en zijn nieuwe ideeën altijd welkom. In onze open bedrijfscultuur met informele sfeer is er volop ruimte om je carrière te ontplooien.

Daarnaast bieden wij:

  • Een basissalaris van €2300 bruto per maand
  • Dertiende maand
  • Jaarlijkse winstuitkering
  • Vakantiegeld
  • Maandelijkse provisie oplopend tot 20%
  • Prestatiebonus oplopend tot maximaal 10%
  • Reiskostenvergoeding
  • Opleidingsmogelijkheden
  • 27 verlofdagen per jaar
  • Bijdrage voor de collectieve zorgverzekering (10%)

Onze inzet om als werkgever bij de top te horen is voor het tweede jaar op rij beloond. Wij zijn trots op onze officiële Top Employer 2019 certificering in Nederland, België en Europa!

Meer informatie
Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Jeroen Ultee, via jeroen.ultee@santander.nl of 030-6388441.

Direct reageren?
Dit is de kans om jouw sales talent in te zetten bij een dynamische, internationale organisatie. Ben jij enthousiast en de perfecte kandidaat voor deze functie? Reageer dan zo snel mogelijk door jouw sollicitatie inclusief motivatie te sturen via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.