Back Office Agent

Behoud je goed het overzicht, vind je het leuk om verbanden te leggen en om met een oplossingsgerichte insteek aan het werk te gaan?

Dan ben jij Back Office Agent waarnaar wij op zoek zijn!


Jouw rol en het team

Als Back office agent ben je met name verantwoordelijk voor het completeren en controleren van kredietdossiers en het uitbetalen of afwijzen van de aangevraagde consumptieve kredieten. Je zorgt voor een correcte voorbereiding, uitvoering en afhandeling van procedures en je zult maandelijks bijdragen aan werkoverleg, gegevensuitwisseling en samenwerking met collega’s zodat synergie wordt behouden.
Het team is het best te beschrijven als een zeer enthousiaste en proactieve groep met veel diversiteit en een sterke wil om resultaat te behalen. Samenwerking en nauwkeurigheid is belangrijk. Je rapporteert rechtstreeks aan de supervisor. Het team bestaan uit ongeveer 20 collega’s.

Wat verwachten wij van jou

 • Analyseren van kredietaanvragen op basis van o.a. BKR-gegevens, inkomensgegevens, KvK uittreksels en jaarstukken van ondernemingen.
 • Controleren van aanvragen binnen de acceptatierichtlijnen en zorgen voor een correcte verwerking van dossiers en juiste archivering van de contracten.
 • Zorgen voor een correcte en tijdige uitbetaling van de gevraagde kredietbedragen.
 • Het herkennen van leengedrag en het herkennen en benutten van commerciële kansen.
 • Correct en tijdig verwerken van alle relevante informatie in verschillende systemen zodat de juiste acties worden vastgelegd en de klanten correcte bevestigingsbrieven krijgen.
 • Ondersteunen van het lijnmanagement in diverse voorkomende projecten.
 • Tijdig en correct informeren van intermediairs, detaillisten en/of eindklanten over de uitslagen van aanvragen in de vorm van brieven of e-mails.

Jij bent

Je bent een echte speurder en samen met je collega’s zorg je voor een juiste risico afweging en neemt daarvan beslissingen. Je hebt een hands-on mentaliteit, commerciële drive en weet collega’s enthousiast te maken. Daarnaast ben je proactief, nauwkeurig en ziet de uitdaging in het halen van afdelingsdoelstellingen.


Jij hebt het volgende in huis

 • Minimaal een afgerond mbo -diploma;
 • Bij voorkeur ervaring in een soortgelijke administratieve rol binnen financiële dienstverlening of in een administratieve omgeving;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal vloeiend in zowel woord als geschrift;
 • Je hebt goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Kennis van in- en externe richtlijnen m.b.t. consumptief krediet
 • Vaardig met computersystemen en basis Microsoft Office
 • Je kunt op verschillende niveaus communiceren en je staat je open voor vernieuwing en groei.

Wij bieden

 • Een persoonlijk inwerktraject, zodat je Santander en onze manier van werken kunt dromen.
 • Een unieke internationale werkomgeving waarbij je zowel intern als extern met verschillende nationaliteiten samenwerkt
 • Een laptop en telefoon
 • Naast een marktconform salaris kun je rekenen op een 13e maand, jaarprestatiebonus tot 10% van je jaarsalaris, 27 verlofdagen en een collectieve pensioensregeling met 5% eigen bijdrage;
 • Reiskostenvergoeding EUR 0,21 per km met een maximum van 30 km enkele reis of vergoeding van de gehele reis door gebruik van een NS Business Card;
 • Wij stimuleren ontwikkeling en groei en bieden diverse opleidingsmogelijkheden;
 • De mogelijkheid om deels thuis te werken met een thuiswerkvergoeding (€3,13) voor de dagen dat je thuis werk.

 

Wij zijn

Santander Consumer Finance SA, Branche Nederland, onderdeel van Santander Groep, één van de grootste financiële instellingen ter wereld. Wij zijn sinds 1985 actief op de markt van consumentenfinancieringen. Onze kernactiviteiten zijn autofinancieringen (alleen in Nederland) en consumptieve kredieten (persoonlijke leningen en kredietkaarten). Ons hoofdkantoor staat in Utrecht en ons bijkantoor in Merelbeke (vlakbij Gent) in België. Ons Benelux team bestaat uit circa 350 collega’s.

Wij willen mensen en bedrijven helpen groeien door middel van verantwoorde kredietverstrekking, de beste klantenservice en de beste ondersteuning aan onze partners. Wij doen dit op een manier die Simple, Personal en Fair is. Kijk ook op santander.nl voor verdere informatie over onze activiteiten.

 

Wat maakt Santander anders en uniek?

Wij werken in- en extern samen met veel verschillende nationaliteiten. Initiatief tonen wordt bij ons gewaardeerd, net als humor. Wij stimuleren creativiteit en sparren met elkaar over nieuwe ideeën. We hebben we een open bedrijfscultuur met een informele werksfeer en er worden regelmatig feestjes of andere activiteiten georganiseerd.

Enthousiast?!

Join the team! Dit is de kans om jouw talent in te zetten bij een dynamische, internationale organisatie. Reageer door jouw sollicitatie te sturen naar recruitment@santander.nl. Ook als je meer informatie wilt over de functie horen we graag van je.

 

* Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We toetsen op basis van de screening procedures die binnen Santander gelden of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om werkzaamheden bij Santander te verrichten.

* We hanteren een sterke risicocultuur en verwachten van al onze professionals, ongeacht hun functie, een proactieve en verantwoordelijke houding ten opzichte van risicobeheer.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst