Front Office Agent (32 – 40 uur) | Santander Consumer Finance SA

Vind je het leuk om met een oplossingsgerichte insteek aan het werk te gaan? Dan ben jij de Front Office Agent die wij zoeken!


Jouw rol en het team

Als Front Office Agent ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten, autodealers en tussenpersonen. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van telefonische contacten, om service te verlenen op consumptieve kredieten voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Het team is het best te beschrijven als een zeer enthousiaste en proactieve groep met veel diversiteit en een sterke wil om resultaat te behalen. Samenwerking en nauwkeurigheid is belangrijk. Je rapporteert rechtstreeks aan de supervisor. Het team bestaan uit ongeveer 7 collega’s.

Wat verwachten wij van jou

 • Onderhouden van telefonische contacten met zowel nieuwe als bestaande klanten.
 • Afhandelen van klachten op een tijdige en correcte manier, en doorverwijzen naar de juiste afdeling indien nodig.
 • Informeren van klanten en tussenpersonen over producten en procedures, bijvoorbeeld bij vragen over uitbetalingen en documenten.
 • Voldoen aan servicelevels tijdens het verstrekken van informatie.
 • Uitvoeren van administratieve taken zoals data-entry van kredietaanvragen en limietverhogingen.
 • Uitvoeren van administratieve handelingen voor bestaande klanten.

Jij bent

Een enthousiaste professional met een passie voor het verlenen van een goede service. Als eerste aanspreekpunt voor onze klanten, autodealers en tussenpersonen, geef je hen een warm welkom en onderhoud je deze contacten op een zorgvuldige manier. Met jouw gastvrijheid en vermogen om problemen op te lossen, zorg je voor een uitstekende ervaring. Daarnaast ben je een teamspeler die proactief en nauwkeurig te werk gaat.

Jij hebt het volgende in huis

 • Minimaal een afgerond mbo -diploma;
 • Bij voorkeur ervaring in een soortgelijke administratieve rol binnen financiële dienstverlening of in een administratieve omgeving;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal vloeiend in zowel woord als geschrift;
 • Je hebt goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Vaardig met computersystemen en basis Microsoft Office;
 • Je kunt op verschillende niveaus communiceren en je staat je open voor vernieuwing en groei.

Wij bieden

 • Een persoonlijk inwerktraject, zodat je Santander en onze manier van werken kunt dromen.
 • Een laptop en overige werk gerelateerde attributen.
 • Naast een marktconform salaris kun je rekenen op een 13e maand, jaarprestatiebonus tot 10% van je jaarsalaris en 27 verlofdagen.
 • Reiskostenvergoeding € 0,23 per km met een maximum van 30 km enkele reis of vergoeding van de gehele reis door gebruik van een NS Business Card
 • Wij stimuleren ontwikkeling en groei en bieden diverse opleidingsmogelijkheden.
 • Je een thuiswerkvergoeding (€3,13) voor de dagen dat je thuis werkt.

Wij zijn
Santander Consumer Finance SA, Branche Nederland is één van de grootste financiële instellingen ter wereld en onderdeel van de Santander Groep. Wij zijn sinds 1985 actief op de markt van consumentenfinancieringen. Ons hoofdkantoor staat in Utrecht en ons bijkantoor in Merelbeke (vlakbij Gent) in België. Ons Benelux team bestaat uit circa 350 collega’s. Samen zijn we onderdeel van de Santander Group, een wereldspeler.

Kijk ook op santander.nl voor verdere informatie over onze activiteiten.

Wat maakt Santander anders en uniek?
Wij werken in- en extern samen met veel verschillende nationaliteiten. Initiatief tonen wordt bij ons gewaardeerd, net als humor. Wij stimuleren creativiteit en sparren met elkaar over nieuwe ideeën. We hebben een open bedrijfscultuur met een informele werksfeer en er worden regelmatig feestjes of andere activiteiten georganiseerd.

Trekt dit jou aan?  
Join the team! Je wordt onderdeel van een hecht, enthousiast en dynamisch team dat er voor elkaar is.… ons enthousiaste Operations team staat te springen om jou te verwelkomen!

Reageren?
Dit is de kans om jouw talent in te zetten bij een dynamische, internationale organisatie. Ben jij enthousiast en de perfecte kandidaat voor deze functie? Reageer dan door jouw sollicitatie inclusief motivatie te sturen naar recruitment@santander.nl en wie weet ben jij binnenkort bij ons op gesprek!

Wil je meer informatie?
Neem dan contact op met de afdeling HR via recruitment@santander.nl.

* Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We toetsen op basis van de screening procedures die binnen Santander gelden of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om werkzaamheden bij Santander te verrichten.
* We hanteren een sterke risicocultuur en verwachten van al onze professionals, ongeacht hun functie, een proactieve en verantwoordelijke houding ten opzichte van risicobeheer.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst