Front Office Agent Operations Automotive

Voor ons kantoor in Utrecht zijn wij op zoek naar een gedreven kandidaat voor de functie van:

Front Office Agent Operations Automotive 
(40 uur)

 Wat ga je doen?
Als Front Office Agent op de afdeling Customer Service ben je het eerste aanspreekpunt voor de bestaande klanten en autodealers van de Automotive tak van Santander Consumer Finance Benelux. Dit betekent dat je voortdurend bezig met met het telefonisch verlenen van service rondom de aansluiting van nieuwe consumptieve autokredieten voor particuliere en zakelijke klanten. Jij stelt het belang van de klant centraal en bent een volwaardige servicepartner voor deze klant. De veelzijdigheid van deze functie zit in de verscheidenheid van contacten met consumenten, autodealers en tussenpersonen. Naast het verlenen van kwalitatief goede service heb je ook altijd oog voor de achterliggende wensen van de klant die je aan de lijn hebt.

Wie ben jij?
Je bent een enthousiaste en klantvriendelijke collega. Je stelt het belang van de klant centraal zonder hierbij de procedures en idealen van het bedrijf uit het oog te verliezen. Dit heb je al eerder laten zien in een callcenter functie die je minimaal een jaar hebt uitgevoerd. In de contacten met de klant ben je professioneel en gericht op het resultaat, overall ben je goed georganiseerd en accuraat in de uitvoering van je werk.

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?

  • Het tijdig en correct beantwoorden van vragen over producten en diensten van klanten binnen de gestelde kaders met betrekking tot servicelevels.
  • De inbound telefoongesprekken van klanten in onze bestaande portefeuille tijdig en op een juiste manier verwerken middels een optimale klantbeleving
  • Je zorgt voor correcte en tijdige verwerking van alle relevante informatie in verschillende systemen zodat de juiste acties worden vastgelegd en klanten de correcte bevestigingsbrieven krijgen.
  • Als er een klacht is handel je deze af, indien noodzakelijk in samenwerking met de afdeling customer experience.

 Wie zijn wij?
Santander Consumer Finance Benelux is een toonaangevend consumentenfinancieringsbedrijf dat volledig in handen is van Santander Group, een van de grootste financiële instellingen ter wereld.
Sinds 1985 zijn we actief op de Nederlandse markt met een team van meer dan 250 collega’s.
Onze kernactiviteiten zijn auto financieringen en consumptieve kredieten (persoonlijke leningen en kredietkaarten) gedistribueerd via point-of-sale partners en direct-to-consumer kanalen zoals internet.
We willen mensen en bedrijven helpen floreren door middel van verantwoorde consumentenleningen, de beste klantenservice en de beste ondersteuning aan onze partners.
We streven ernaar dit te doen op een manier die Simple, Personal en Fair is.

Goed nieuws: Onze inzet om als werkgever bij de top te horen is recent beloond met de officiële Top Employer 2022 certificering!!

Ons aanbod
Santander Consumer Finance biedt, naast een marktconform salaris, een prestatiebonus van maximaal 10%, vakantiegeld, 13e maand en diverse aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden.
Santander heeft wereldwijd een leidende positie binnen de financiële sector. Bij Santander wordt initiatief gewaardeerd, creativiteit gestimuleerd en zijn nieuwe ideeën altijd welkom. In onze open bedrijfscultuur met informele sfeer is er volop ruimte om je carrière te ontplooien. Wij bieden diverse opleidingsmogelijkheden om tot verdere zelfontwikkeling te komen binnen een dynamische, uitdagende en internationale werkomgeving.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met de afdeling Human Resources via HR@santander.nl of op telefoonnummer 030-6388833.

Reageren
Ben je enthousiast over deze functie en wil je graag deel uitmaken van een professioneel team?
Reageer dan zo spoedig mogelijk door je CV inclusief motivatie te sturen via onze sollicitatiepagina.