Front Office Agent Operations Durables (32-40 uur)

Voor ons kantoor in Utrecht zijn wij op zoek naar een gedreven kandidaat voor de functie van:

Front Office Agent Operations Durables
(32-40 uur)

Wat ga je doen?
Als Front Office Agent ben je het eerste aanspreekpunt voor de klanten van Santander Consumer Finance. Dit betekent dat je voortdurend bezig bent met het telefonisch verlenen van service rondom consumptieve kredieten voor particuliere klanten. Jij stelt het belang van de klant centraal en bent een volwaardige servicepartner voor deze klant. De veelzijdigheid van deze functie zit in de verscheidenheid van vragen vanuit consumenten. Naast het verlenen van kwalitatief goede service heb je ook altijd oog voor eventuele verkoop van nieuwe producten of uitbreiding van bestaande producten afgestemd op de wensen van de klant die je aan de lijn hebt. 

Wie ben jij?
Jij bent een klantgerichte telefonische serviceverlener. Je hebt eerdere ervaring op gedaan in een klantencontactcenter of callcenter-omgeving. Tijdens deze werkervaring heb je laten zien dat je enthousiast een klant te woord kan staan en dat je de achterliggende vraag van de klant kan herkennen en opvolgen. Hiermee streef je naar een goede klantbeleving, deze stel je centraal middels je gespreksvaardigheden. Als aanduiding van het werk- en denkniveau heb je een MBO4-diploma.
Je bent woonachtig in de omgeving van Utrecht en kan op flexibele uren werken. De werktijden zijn in principe maandag t/m vrijdag 09:00-18:00, 1 avond per 2 weken tot 21:00 en maandelijks 1 zaterdag. Dit is voor jou geen probleem. 

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?

  • Tijdig en correct beantwoorden van vragen over producten en diensten van bestaande klanten, zodanig dat een substantiële bijdrage wordt geleverd aan het behalen van de afdelingsdoelstellingen
  • Correct en tijdig verwerken van alle relevante informatie in verschillende systemen zodat de juiste acties worden vastgelegd en onze klanten waar nodig de correcte bevestigingsbrieven ontvangen
  • Afhandelen van telefonische klachten
  • De basis is telefonisch werk hetgeen wordt afgewisseld met enkele administratieve werkzaamheden.

Wie zijn wij?
Santander Consumer Finance Benelux is een toonaangevend consumentenfinancieringsbedrijf dat volledig in handen is van Santander Group, een van de grootste financiële instellingen ter wereld.
Sinds 1985 zijn we actief op de Nederlandse markt met een team van meer dan 250 collega’s.
Onze kernactiviteiten zijn auto financieringen en consumptieve kredieten (persoonlijke leningen en kredietkaarten) gedistribueerd via point-of-sale partners en direct-to-consumer kanalen zoals internet.
We willen mensen en bedrijven helpen floreren door middel van verantwoorde consumentenleningen, de beste klantenservice en de beste ondersteuning aan onze partners.
We streven ernaar dit te doen op een manier die Simple, Personal en Fair is.
Goed nieuws: Onze inzet om als werkgever bij de top te horen is beloond met de officiële Top Employer 2022 certificering!!

Ons aanbod
Santander Consumer Finance biedt, naast een marktconform salaris, een prestatiebonus van maximaal 10%, vakantiegeld, 13e maand en diverse aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden.
Santander heeft wereldwijd een leidende positie binnen de financiële sector. Bij Santander wordt initiatief gewaardeerd, creativiteit gestimuleerd en zijn nieuwe ideeën altijd welkom. In onze open bedrijfscultuur met informele sfeer is er volop ruimte om je carrière te ontplooien. Wij bieden diverse opleidingsmogelijkheden om tot verdere zelfontwikkeling te komen binnen een dynamische, uitdagende en internationale werkomgeving.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met HR via hr@santander.nl.

Reageren
Ben je enthousiast over deze functie en wil je graag deel uitmaken van een professioneel team?
Reageer dan zo snel mogelijk door je CV inclusief motivatie te sturen via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.