New Business Accountmanager 

Krijg jij energie van het zoeken naar nieuwe klanten en van prospects tevreden partners maken?

Dan ben jij de New Business accountmanager waarnaar wij op zoek zijn!


Jouw rol en het team

Als New Business Accountmanager van Zinia ben je met name verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe partners.

Dit doe je voornamelijk door prospects telefonisch te benaderen. Daarnaast volg je ook binnenkomende verzoeken om meer informatie op. Je werkzaamheden zullen voornamelijk in de binnendienst zijn waarbij we een hybride manier van werken hanteren. Uiteraard heb je er ook geen moeite mee om met name grotere potentiele partners op locatie te bezoeken. Je legt eenvoudig contact met spelers in de retailmarkt en weet ze te overtuigen van de toegevoegde waarde van de betaalmogelijkheden van Zinia. Tevens hou je de Buy Now Pay Later-markt in de gaten, signaleer je trends en ontwikkelingen en lever je een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het Zinia.


Al meer dan drie miljoen klanten verspreid over Europa maken gebruik van Zinia, de nieuwe betaaloplossing van de Santander Group. Zinia maakt shoppen online en op de winkelvloer eenvoudig door kopen op rekening of betaling in 3 delen. Dit doen we op een snelle, makkelijke, transparante manier waarbij de consument geen rente betaalt!

Wat verwachten wij van jou

 • Je realiseert nieuwe partnerships;
 • Je hebt een hands on mentaliteit;
 • Je bedenkt (samen met marketing) campagnes om nieuwe partners te werven;
 • Je geeft presentaties, webinars, trainingen en bent aanwezig op relevante beurzen;
 • Je hebt ervaring met betaaloplossingen;
 • Je vindt het leuk om te werken in een internationale omgeving;
 • Je hebt verkoopvaardigheden (cold calling, contracten afsluiten, prijs- en voorwaardenonderhandelingen, probleembeheer, accountbeheer, accountgroei enz.);
 • Je hebt het vermogen om in een team en zelfstandig te werken

Jij bent

Je bent overtuigend en enthousiast, je bent sociaal en bouwt met gemak snel een goede relatie op. Je bent een consultant voor onze toekomstige relaties en weet door het stellen van de juiste vragen, de specifieke betaalproducten aan de juiste partner te koppelen. Je denkt graag mee, je bent proactief en ziet de uitdaging in het halen van commerciële doelenJij hebt het volgende in huis

 • Minimaal een afgerond commercieel hbo-diploma
 • Minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke commerciële rol binnen Retail, callcenter, of betalingsindustrie
 • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend in zowel woord als geschrift;
 • Je hebt goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je kunt op verschillende niveaus communiceren en je staat je open voor vernieuwing en groei.

Wij bieden

 • Een persoonlijk inwerktraject, zodat je Santander en onze manier van werken kunt dromen.
 • Een auto van de zaak, mobiele telefoon & laptop.
 • Naast een marktconform salaris kun je rekenen op een 13e maand, jaarprestatiebonus tot 10% van je jaarsalaris, 27 verlofdagen, een separate kwartaal salesincentive
 • Wij stimuleren ontwikkeling en groei en bieden diverse opleidingsmogelijkheden
 • Je een thuiswerkvergoeding voor de dagen dat je thuis werkt
 

Wij zijn

Santander Consumer Finance SA, Branche Nederland is één van de grootste financiële instellingen ter wereld en onderdeel van de Santander Groep. Wij zijn sinds 1985 actief op de markt van consumentenfinancieringen. Ons hoofdkantoor staat in Utrecht en ons bijkantoor in Merelbeke (vlakbij Gent) in België. Ons Benelux team bestaat uit circa 350 collega’s. Samen zijn we onderdeel van de Santander Group, een wereldspeler.

Openbank is Europa’s grootste digitale bank. We zijn meerdere malen onderscheiden als een van de meest innovatieve aanbieders. We hebben een uitgebreide expertise in UX en state-of-the-art analytics en Ai. Wij zijn de eerste door de ECB goedgekeurde digitale bank.
Kijk ook op santander.nl voor verdere informatie over onze activiteiten.


Wat maakt Santander anders en uniek?

Wij werken in- en extern samen met veel verschillende nationaliteiten. Initiatief tonen wordt bij ons gewaardeerd, net als humor. Wij stimuleren wij creativiteit en sparren met elkaar over nieuwe ideeën. We hebben we een open bedrijfscultuur met een informele werksfeer en er worden regelmatig feestjes of andere activiteiten georganiseerd.

 

Trekt dit jou aan?   

Join the team! Je wordt onderdeel van een hecht, enthousiast en dynamisch team dat er voor elkaar is.… ons enthousiaste Sales team staat te springen om jou te verwelkomen!


Reageren?

Dit is de kans om jouw talent in te zetten bij een dynamische, internationale organisatie. Ben jij enthousiast en de perfecte kandidaat voor deze functie? Reageer dan door jouw sollicitatie inclusief motivatie te sturen via de Sollicitatiepagina en wie weet ben jij binnenkort bij ons op gesprek!


Wil je meer informatie?


Neem dan contact op met Marco Schreuders (Sales Manager Santander Consumer Finance & Zinia) via 06-12383388 of de afdeling HR via hr@santander.nl.

* Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We toetsen op basis van de screening procedures die binnen Santander gelden of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om werkzaamheden bij Santander te verrichten.

* We hanteren een sterke risicocultuur en verwachten van al onze professionals, ongeacht hun functie, een proactieve en verantwoordelijke houding ten opzichte van risicobeheer.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst