Operations Officer MultiDisciplinair


Jouw rol 

Het team houdt zich bezig met de Auto-industrie en voorziet klanten, tussenpersonen en autodealers van de juiste informatie en handelt kredietaanvragen van A tot Z af. Het completeren en controleren van kredietdossiers en het uitbetalen of afwijzen van consumptieve kredieten voor particuliere klanten die een financiering kunnen gebruiken voor het aanschaffen van een nieuwe auto.

In deze rol ben jij het eerste aanspreekpunt en de drijvende kracht achter het volledige aanvraagproces voor en van zowel zakelijke als particuliere klanten. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van telefonische contacten, om service te verlenen op consumptieve kredieten voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Jouw taken en verantwoordelijkheden in het kort
Je zorgt ervoor dat alle administratieve taken correct worden uitgevoerd en dat klanten tijdig en accuraat worden geholpen. Je controleert de aanvragen aan de hand van onze acceptatierichtlijnen en zorgt voor een correcte verwerking van de dossiers en archivering van de contracten of documentatie. Je verzamelt efficiënt de benodigde documenten via verschillende communicatiekanalen en onderbouwt beslissingen grondig. Je onderhoudt nauwe contacten met aangesloten autodealers.

Je bent verantwoordelijk voor het nauwgezet afwegen van acceptatiebeslissingen, gebaseerd op ons risicobeleid, de organisatierisicobereidheid en het advies van experts wanneer automatische beslissingen niet volstaan. Daarnaast zorg je ervoor dat de gevraagde kredietbedragen tijdig worden uitbetaald. Bovendien zorg je voor naleving van het beloningsbeleid en de organisatorische richtlijnen.

Wat ga jij doen? Jij...

 • Leidt het proces van documentverzameling door contact op te nemen met klanten via verschillende kanalen - telefoon, e-mail en ons uploadportaal - om een weloverwogen besluit te kunnen nemen over de onboarding van elke klant.
 • Beoordeelt alle Santander-portefeuilles, met speciale aandacht voor Automotive-producten.
 • Verzamelt, interpreteert en weegt informatie om het kredietrisico te bepalen.
 • Zorgt voor tijdige afhandeling van handmatig te beoordelen aanvragen en beheert complexe dossiers binnen de afgesproken SLA's.
 • Biedt alternatieve voorstellen aan en wijst risicovolle aanvragen af met duidelijke uitleg aan klanten en tussenpersonen.

Jij bent
Het team is van de grond af opgebouwd, waardoor het nieuw is binnen onze organisatie. Dit betekent dat er een overvloed aan ruimte is voor jouw ideeën en initiatieven. Bij ons vind je een omgeving waarin je volledig tot je recht kunt komen en waar je de vrijheid hebt om zelfstandig te werken, terwijl je toch deel uitmaakt van een hecht team. Je hebt een sterke wil om resultaten te behalen en die gedijen in een teamomgeving. Als onderdeel van ons team rapporteer je rechtstreeks aan de supervisor.

 • In staat om goede relaties op te bouwen dankzij uitstekende communicatieve vaardigheden en flexibiliteit.
 • Bedreven in het navigeren door de geldende wetgeving en beschikt over sterke communicatieve en analytische vaardigheden
 • Je hebt minimaal een MBO-denkniveau en ten minste 3 jaar werkervaring in een sociale of klantgerichte omgeving..
 • Bekend met financiële producten en ervaring in het beoordelen van jaarrekeningen van MKB's.
 • Het analyseren van kredietaanvragen op basis van verschillende gegevens, zoals BKR-informatie en
 • Goed bekend met wettelijke regelgeving (KRW, WCK).
 • In het bezit van WFT-diploma's (Basis- en Consumentenkrediet) en anders bereid om deze binnen het eerste jaar dienstverband te halen (gefaciliteerd door Santander).
 • Vloeiend in Nederlands en gevorderd in Engels.
 • Bedreven in Outlook, Word en Excel.

Met jouw expertise en toewijding ben je een essentieel onderdeel van ons team en draag je bij aan het succes van onze organisatie.

Wij bieden
 • Een persoonlijk inwerktraject, zodat je Santander en onze manier van werken kunt dromen.
 • Een laptop en overige werk gerelateerde attributen.
 • Naast een marktconform salaris kun je rekenen op een 13e maand, jaarprestatiebonus tot 10% van je jaarsalaris en 27 verlofdagen.
 • Jij bepaalt hoe je naar kantoor komt! Santander kent verschillende mobiliteitsregelingen waar je uit kunt kiezen. Kom je bijvoorbeeld met het OV? Dan vergoeden wij de gehele reis met een NS Business Card.
 • Wij stimuleren ontwikkeling en groei en bieden diverse opleidingsmogelijkheden.
 • Je een thuiswerkvergoeding (€3,13) voor de dagen dat je thuis werkt..

Wij zijn

Santander Consumer Finance SA, Branche Nederland is één van de grootste financiële instellingen ter wereld en onderdeel van de Santander Groep. Wij zijn sinds 1985 actief op de markt van consumentenfinancieringen. Ons hoofdkantoor staat in Utrecht en ons bijkantoor in Merelbeke (vlakbij Gent) in België. Ons Benelux team bestaat uit circa 350 collega’s. Samen zijn we onderdeel van de Santander Group, een wereldspeler.

Kijk ook op santander.nl voor verdere informatie over onze activiteiten.

Wat maakt Santander anders en uniek?

Wij werken in- en extern samen met veel verschillende nationaliteiten. Initiatief tonen wordt bij ons gewaardeerd, net als humor. Wij stimuleren creativiteit en sparren met elkaar over nieuwe ideeën. We hebben een open bedrijfscultuur met een informele werksfeer en er worden regelmatig feestjes of andere activiteiten georganiseerd.

Trekt dit jou aan?
Join the team! Je wordt onderdeel van een hecht, enthousiast en dynamisch team dat er voor elkaar is.… ons enthousiaste Operations team staat te springen om jou te verwelkomen!

Reageren?
Dit is de kans om jouw talent in te zetten bij een dynamische, internationale organisatie. Ben jij enthousiast en de perfecte kandidaat voor deze functie? Reageer dan door jouw sollicitatie te sturen naar recruitment@santander.nl

* Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We toetsen op basis van de screening procedures die binnen Santander gelden of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om werkzaamheden bij Santander te verrichten.
* We hanteren een sterke risicocultuur en verwachten van al onze professionals, ongeacht hun functie, een proactieve en verantwoordelijke houding ten opzichte van risicobeheer.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst