Voor ons kantoor in Utrecht zijn wij op zoek naar een nieuwe collega op onze afdeling: Leasing

Sales Support Officer Leasing  40 uur

Wat ga je doen?

Als Sales Support Officer Leasing op de afdeling Car Leasing ben je het eerste aanspreekpunt voor private lease klanten en zakelijke klanten. Dit betekent dat je voortdurend bezig met het verlenen van service rondom de aansluiting van nieuwe leasecontracten en het in overleg met de klant doorvoeren van wijzigingen. Jij stelt het belang van de klant centraal en bent een volwaardige sales- en servicepartner voor deze klant. De veelzijdigheid van deze functie zit in de verscheidenheid van contacten met consumenten, zakelijke klanten en onze zakelijke accountmanagers. Daarnaast neem je initiatief in het verder optimaliseren en uitbreiden van ons dienstenaanbod. 

Wie ben jij?

Je bent een zelfstandige en klantvriendelijke collega. Je stelt het belang van de klant centraal zonder hierbij de procedures en idealen van het bedrijf uit het oog te verliezen. Binnen een corporate omgeving ben je gewend verbeterinitiatieven te ontplooien en je vindt makkelijk de weg naar andere collega’s in de organisatie.

Je bent minimaal mbo opgeleid en je hebt het VNA-certificaat of je bent bereid dit te halen. Je hebt recent enkele jaren ervaring in een commerciële functie van een leasemaatschappij met zowel zakelijke lease als private lease. Je bent goed in het aanvoelen van de klant wat betreft commerciële mogelijkheden maar ook vanuit risicomanagement. Je bent gewend om gestructureerd en proactief te werken en ziet veranderingen als een kans. Je hebt goede kennis van de huidige leasemarkt, private lease en het leasen van elektrische auto’s. Ervaring met LeaseWise is een pré.

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?

  • Op de afdeling leasing komen alle klantcontacten uit van klanten. Dit zijn zowel private lease klanten als zakelijke klanten. Je ondersteunt het online private lease kanaal en de zakelijke accountmanager. Je bent eerste aanspreekpunt voor vragen en wensen van bestaande en nieuwe klanten
  • Je maakt offertes op en begeleid klanten bij de aanvraag en de ondertekening van het contract.
  • Je adviseert de klant over de contractmogelijkheden en denkt mee bij (on)voorziene omstandigheden of wensen tot wijzigingen in het contract. Deze wijziging voer je door. Gedurende de gehele looptijd sta je de klant bij, en help je door jouw advies de klant de juiste keuzes te maken
  • Je informeert de klanten over de voortgang van de bestelling en samen met je collega’s voorzie je de klant continu van de juiste informatie
  • Zowel uitgebrachte offertes als contract expiraties volg je proactief op en weet ze op overtuigende wijze om te zetten in nieuwe contracten
  • Bij opzegging van de leaseovereenkomst bevestig je de inleverafspraken en eventuele financiële consequenties
  • Je neemt initiatief om onze dienstverlening verder te optimaliseren

Wie zijn wij?

Wij zijn onderdeel van Santander Group. Eén van de grootste financiële instellingen ter wereld. Een wereldspeler. Wij, Santander Consumer Finance SA, branche Nederland, zijn sinds 1985 actief in de markt van consumentenfinancieringen. Onze vestiging staat in Utrecht. Ons Beneluxteam bestaat uit meer dan 350 collega’s. Onze kernactiviteiten zijn autofinancieringen (alleen in Nederland) en consumptieve kredieten (persoonlijke leningen en kredietkaarten).

Onze visie
Wij willen mensen en bedrijven helpen groeien door middel van verantwoorde kredietverstrekking, de beste klantenservice en de beste ondersteuning aan onze Partners. Wij doen dit op een manier die Simple, Personal en Fair is.

Wat bieden wij? 

Bij ons krijg jij de unieke kans om intern met meer dan 15 verschillende nationaliteiten samen te werken. Wij zien onze collega’s als ons kapitaal. Dit betekent dat wij jou graag helpen om te groeien en hopen dat jij klaar bent om de kansen en uitdagingen te grijpen als die zich voordoen. Bij ons wordt initiatief gewaardeerd, creativiteit gestimuleerd en zijn nieuwe ideeën altijd welkom. In onze open bedrijfscultuur met informele sfeer is er volop ruimte om je carrière te ontplooien.

Naast een salaris oplopend tot max € 40.000, -- bruto per jaar (inclusief 13e maand en vakantiegeld), afhankelijk van je ervaring en achtergrond, een prestatiebonus oplopend tot max 10%, 27 verlofdagen per jaar, 10% bijdrage voor de collectieve zorgverzekering en diverse opleidingsmogelijkheden.

Onze inzet om als werkgever bij de top te horen is voor het vierde jaar op rij beloond. Wij zijn trots op onze officiële Top Employer 2021 certificering in Nederland, België en Europa!

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Linda Albers via + 31 6 2470 2113 of via: linda.albers@santander.nl.

Direct reageren?

Dit is de kans om jouw talent in te zetten bij een dynamische, internationale organisatie! Ben jij enthousiast en de perfecte kandidaat voor deze functie? Reageer* dan voor 14 november 2021 en stuur je sollicitatie inclusief motivatie naar ons toe via: HR@santander.nl

* Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We toetsen op basis van de screening procedures die binnen de Santander gelden of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om werkzaamheden bij Santander te verrichten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.