Het kan zijn dat u niet de juiste URL gebruikt of dat uw browser niet meer actueel is.- Als u niet zeker weet of u de juiste URL gebruikt, gebruik dan de link uit uw registratie e-mail. - Mocht u niet de meest recente versie van uw browser gebruiken, dan kunt uw deze updaten of maak gebruik van Google Chrome of Mozilla Firefox

In SMART staat bij elk onderdeel omschreven welk document u moet uploaden. Hier wordt ook toegelicht waar het document aan moet voldoen.

Nee dit is niet mogelijk. Om uw privacy te bewaken en uw persoonlijke gegevens te beschermen hebben wij SMART ontwikkeld. SMART is een beveiligde omgeving waar u zelf de benodigde documenten kunt  uploaden op het moment dat het u uitkomt. Documenten die via de post of per e-mail verstuurd worden hebben een vergroot risico om onderschept te worden. Vandaar dat wij voor deze veil…