Bij Santander kunt u in een - groeiend - aantal gevallen, digitaal uw contract ondertekenen via iDIN. Dit is een dienst van de samenwerkende banken om u makkelijk en veilig online te identificeren. In deze categorie leest u hoe iDIN werkt en hoe u het kunt gebruiken.

Als wij alle documenten hebben goedgekeurd en u het contract gelezen heeft en het ermee eens bent, krijgt u een e-mail van ons met een link om te ondertekenen met iDIN. U gebruikt dan de vertrouwde inlogmethode van uw eigen bank, net zoals bij iDEAL, en ondertekent u makkelijk, veilig en vertrouwd uw financieringscontract bij Santander.

Met iDIN worden uw persoonsgegevens pas verstuurd wanneer u toestemming heeft gegeven en uw gegevens worden veilig versleuteld verzonden. U heeft geen aparte gebruikersnamen en wachtwoorden nodig want u gebruikt de inlogmethode van uw bank, net zoals iDEAL. De Consumentenbond heeft iDIN uitgeprobeerd bij de Belastingdienst en heeft vastgesteld dat het veilig is en makkelijk en…