Hoe betaal ik met eMaestro via Santander?

Eenvoudig:

1. U gaat na het vullen van uw winkelmandje in de webshop naar Betalen en kiest voor eMaestro;
  2. U vult de gevraagde gegevens van uw Santander - of MediaMarkt betaalkaart in zoalsĀ kaartnummer, vervaldatum etc;
  3. Er wordt een code naar u verstuurd via SMS. Deze code geeft u in op het scherm;
  4. Daarna wordt u op het volgende scherm gevraagd wordt om uw wachtwoord in te geven (dat is het eMaestro wachtwoord dat u al eerder heeft aangemaakt in Mijn Rekening);
  5. Gelukt? U krijgt bevestiging van de webshop;
  6. Betalen doet u per maand achteraf via uw doorlopend krediet rekening bij Santander.