Hoe registreer ik mij voor Mijn Rekening?

Het aanmelden of registreren voor Mijn Rekening is heel eenvoudig. Klik op de button hieronder en meld u aan. Belangrijk is dat u uw mobiele telefoon bij de hand heeft en uw klantnummer bij Santander. Ook kunt u de Santander App voor Mijn Rekening op uw mobiele telefoon installeren en u direct registreren. Dan heeft u Mijn Rekening altijd bij de hand!

Ga in de App naar het Menu rechtsboven en volg de instructies om u te registreren als nieuwe gebruiker. Uw mobiele telefoonnummer en uw e-mailadres moeten bij ons bekend zijn om u te kunnen aanmelden voor Mijn Rekening.

Eerst meer weten over onze Santander App? Bekijk de video!