Welke maatregelen nemen jullie om ervoor te zorgen dat het coronavirus niet verspreid wordt?

Wij volgen de adviezen van het RIVM. Op dit moment werkt, uit voorzorg, nog een groot gedeelte van onze collega’s vanuit huis. Dit kan betekenen dat het kan voorkomen dat u langer moet wachten als u ons belt en ook poststukken soms niet dezelfde dag worden behandeld. Wij raden u daarom aan om voor al uw geldzaken met ons Mijn Rekening of uw Santander App gebruiken. Maar wees gerust, wij blijven bereikbaar voor u. Ook voor uw leenaanvragen.

Wilt u een nieuwe lening aanvragen? Klik dan hier
Heeft u nog geen inlog voor Mijn Rekening? Klik dan hier
Heeft u de Santander App nog niet gedownload op uw telefoon? Klik dan hier

Bent u een zakelijke partner van ons en heeft u een vraag? Klik dan hier