Hoe los ik eerder af?

Doorlopend krediet: Heeft u een doorlopend krediet, dan incasseren wij iedere maand automatisch het met u afgesproken maandbedrag. Daarvan is een deel aflossing en een deel rente. Dit doen wij zolang u een uitstaand saldo heeft. Heeft u geen uitstaand saldo/balans, dan incasseren wij niet.

Wanneer u meer wilt aflossen dan het maandbedrag, dan mag u altijd een extra betaling doen. Hiervoor betaalt u geen extra kosten of een boeterente. Maak het bedrag over dat u kunt missen en vermeld ook uw klantnummer zodat wij uw betaling kunnen verwerken.

Persoonlijke lening: Heeft u een persoonlijke lening dan incasseren wij maandelijks het met u afgesproken maandbedrag. Hiervan is een deel aflossing en een deel rente. Dit doen wij totdat uw lening is afbetaald gedurende de met u afgesproken looptijd.

Wilt u eerder aflossen dan betaalt u een boeterente die afhankelijk is van hoe lang de looptijd van uw lening nog is. Loopt uw lening nog één jaar of korter, dan is dat 0,5% van het eerder afgelost bedrag. Zou uw lening nog langer dan één jaar doorlopen, dan is dat 1%. Dus bereken eerst of het voor u de moeite loont om eerder af te lossen. Neem contact op met onze klantenservice wanneer u precies wilt weten wat er voor u geldt. U kunt extra of eerder aflossen door de betaling over te maken. Vermeld altijd uw klantnummer in de omschrijving van de betaling.