Wat gebeurt er met de rente van mijn contract na 28 februari 2021?

Na afloop van de periode met tijdelijke verlaagde rente – dus vanaf 1 juni 2022 - wordt bij een doorlopend krediet het huidige rentetarief weer berekend. Uiteraard informeren wij u vooraf als u een doorlopend krediet heeft.

  • Heeft u een doorlopend krediet afgesloten tussen 10 augustus 2020 - 31 mei 2022 via een winkel, webshop of direct op onze website met een rente van 10%? Dan gaat voor nieuwe opnames uit uw krediet vanaf 1 juni 2022 de rente gelden die wij vóór deze tijdelijke maatregel ook op dat krediet berekenden. Wij informeren u uiteraard op tijd over het nieuwe rentepercentage. U heeft dan altijd de keus om alles volledig af te lossen zonder extra kosten.
  • Heeft u een Betaalplan of Betaal per Maand doorlopend krediet afgesloten tussen 10 augustus 2020 - 31 mei 2022 via een winkel of webshop met een rente van 10%? Dan gaat voor nieuwe opnames uit uw krediet vanaf 1 juni 2022 de rente gelden die wij vóór deze tijdelijke maatregel ook op dat krediet berekenden. Wij informeren u uiteraard op tijd over het nieuwe rentepercentage. U heeft dan altijd de keus om alles volledig af te lossen zonder extra kosten.
  • Heeft u een persoonlijke lening afgesloten met 10% rente per jaar? Dan verandert er niets voor u. De rente op een persoonlijke lening is immers een vaste rente.