Welk legitimatie - of identiteitsbewijs accepteren we en hoe uploadt u deze. De antwoorden hierop vindt u in deze categorie. Upload de voor- en achterkant van een ID-bewijs altijd los van elkaar, dus NIET in 1 document.

For English click here

Wij accepteren: geldige ID-kaart; geldig paspoort; geldige verblijfsvergunning (verblijfstitel) + paspoort; heeft u de Nederlandse nationaliteit, dan wordt slechts in enkele gevallen ook het Nederlands rijbewijs geaccepteerd. Aandachtspunt: upload de voor- en achterkant los van elkaar, dus NIET in 1 document. Dus, gebruikt u de KopieID app van de overheid? Maak een…