Verzekeringen

Santander biedt u drie verzekeringen die uw partner en/of gezin zekerheid kunnen bieden bij overlijden of blijvende invaliditeit na een ongeval. Bescherm uw naasten. Lees wat onze verzekeringen voor u kunnen doen. 

Klik hier voor alle juridische documenten over de verzekeringen.

Nabestaandenbescherming
Nabestaandenbescherming

Als u een lening aangaat, verwacht u die zelf te kunnen terugbetalen. Maar stelt u zich eens voor dat u komt te overlijden voordat u uw lening heeft kunnen terugbetalen. In dat geval worden uw nabestaanden verantwoordelijk voor uw schulden. U kunt dit voorkomen met onze Nabestaandenbescherming. 

Familie Zorgplan
Familie Zorgplan

Een ongeval kan natuurlijk overal gebeuren, soms met overlijden als gevolg. Het Familie Zorgplan van Chubb zorgt er dan voor dat er een bedrag wordt uitgekeerd aan uw nabestaanden. Het Familie Zorgplan staat los van uw lening. U kunt deze verzekering dan ook op ieder moment afsluiten.

Verzekering Blijvende Invaliditeit na ongeval
Verzekering Blijvende Invaliditeit na ongeval

Heeft u wel eens nagedacht over de gevolgen die blijvende invaliditeit na een ongeval met zich meebrengen? CHUBB biedt een verzekering die snel en effectief antwoord geeft op de gevolgen die dat kan hebben voor zowel de getroffene als voor het het gezin.