Ik weet mijn wachtwoord voor Mijn Rekening niet meer. Wat nu?

Heeft u een inlog voor Mijn Rekening en bent u uw wachtwoord vergeten? Dat kan natuurlijk gebeuren. Klik dan op de knop "wachtwoord vergeten" en u krijgt de kans om een nieuw wachtwoord aan te maken. Dit kan zowel in de desktopversie als in de app.

Print screen Wachtwoord vergeten Mijn Rekening

Stap 1: u ontvangt een SMS op het mobiele telefoonnummer dat bij ons bekend is (meestal het 06-nummer waarmee u zich heeft aangemeld bij Mijn Rekening) met een code.

Stap 2: u voert de code in.

Stap 3: u ontvangt bericht via e-mail om een ​​nieuw wachtwoord in te stellen.