Santander Consumer Finance Benelux is voor de 7e keer gecertificeerd als Top Employer 2024 in Nederland, België en Europa!

Santander Consumer Finance is voor het zevende jaar gecertificeerd als Top Employer. Het jaarlijkse internationale onderzoek van het Top Employers Institute erkent toonaangevende werkgevers wereldwijd: bedrijven die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, ondersteuning geven voor de ontwikkeling van talent op alle niveaus binnen het bedrijf en ernaar streven om de arbeidsomstandigheden constant te verbeteren.

Top Employer

Onze HR-praktijken zijn geëvalueerd via het certificeringsprogramma van het Top Employer's Institute aan de hand van een analyse van 100 vragen die 600 'people practices' bestrijken. Deze omvatten verschillende gebieden, zoals Talentstrategie, Personeelsplanning, Talentacquisitie, Onboarding, Leren & Ontwikkelen, Performance Management, Leiderschapsontwikkeling, Carrière & Successiemanagement, Compensatie & Benefits en Cultuur.

Wat betekent het om een Top Employer te zijn voor ons?

Fatma Aksu, HR Directeur, verklaart: "Deze certificering biedt een kans om onze HR-processen en -tools te evalueren, waarbij inzicht wordt geboden in zowel onze goed ontwikkelde praktijken als gebieden voor verbetering. Met behulp van deze beoordeling streven we ernaar onze medewerkersreis te optimaliseren en de voorkeurswerkgever te zijn voor zowel huidige als toekomstige talenten. We zijn trots op de bevestiging dat onze inspanningen in lijn zijn met de juiste koers."