Neem persoonlijk contact op

Bij Santander kunt u zelf online een lening aanvragen, zonder advies. Wij vinden het daarom belangrijk dat u goed wordt geïnformeerd. Dit doen wij in duidelijke taal. U gaat tenslotte een financiële verplichting aan voor een langere tijd. We begrijpen het als u liever persoonlijk contact heeft om de offerte door te nemen, zodat u nog vragen kunt stellen. Is alles in orde, dan kunt u in dat persoonlijke gesprek ook direct digitaal ondertekenen. Na definitieve goedkeuring maken wij binnen een paar werkdagen het geld direct aan u over.

U kunt ons direct telefonisch bereiken via 030 – 63 88 042 van maandag tot en met vrijdag van 09:00 – 17:30 uur. Wij helpen u graag verder!

Lening aanvragen bij Santander

Liever alles online doen? Vraag hier gemakkelijk een offerte aan. U ontvangt uw contract per e-mail en na goedkeuring van uw aanvraag, betalen wij u zo snel mogelijk uit.


Klanten vertellen

"Santander is een bedrijf waar persoonlijk contact voorop staat. Je bent iemand, geen nummertje."

mevrouw Johanna uit Groningen

"De medewerkers van Santander zijn zeer behulpzaam en helpen deskundig en enthousiast."

fam. Duursma uit Zuidhorn

"Binnen een dag werd ik al teruggebeld met een oplossing voor mijn openstaande kredieten. Nu heb ik één lening en kan ik gaan aflossen."

meneer Sprenger uit Rotterdam

"Dank voor het luisterend oor, geduld en alle hulp. Blij dat ik weer met een schone lei kan beginnen!"

mevrouw Heijn uit Zaandam

Benieuwd wat u kunt lenen?
Wij berekenen het maximale bedrag dat u kunt lenen op basis van een paar korte vragen. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!