Neem persoonlijk contact op

Bij Santander kunt u zelf online een lening aanvragen, zonder advies. Wij vinden het daarom belangrijk dat u goed wordt geïnformeerd. Dit doen wij in duidelijke taal. U gaat tenslotte een financiële verplichting aan voor een langere tijd.

We begrijpen het als u liever persoonlijk contact heeft om de offerte door te nemen, zodat u nog vragen kunt stellen. Is alles in orde, dan kunt u in dat persoonlijke gesprek ook direct digitaal ondertekenen. Na definitieve goedkeuring maken wij binnen een paar werkdagen het geld direct aan u over.

U kunt ons telefonisch bereiken via 030 – 63 88 042 van maandag t/m vrijdag van 9 – 17 uur.
Wij helpen u graag verder!

Lening aanvragen bij Santander

U kunt natuurlijk ook online een lening aanvragen bij Santander.

Het handige van een online leenaanvraag is dat u dit op ieder moment kunt doen, al is het midden in de nacht! Na uw aanvraag ontvangt u meteen via e-mail bericht dat uw leenaanvraag is ontvangen en wat de volgende stappen zijn. En als u vragen heeft over uw leenaanvraag, dan vindt u zeker het antwoord bij onze veelgestelde vragen.

Heeft u een partner? Vul dan zijn/haar gegevens ook in en uw partner ontvangt ook zelf bericht via e-mail om de volgende stappen te zetten in de aanvraag. Het leencontract ondertekent u ook beiden. Zo vraagt u eenvoudig en verantwoord online een persoonlijke lening aan.  

Kijk hier wat de looptijd kan zijn wanneer u bijvoorbeeld 10.000 euro leent.

Benieuwd wat u kunt lenen?
Wij berekenen het maximale bedrag dat u kunt lenen op basis van een paar korte vragen. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Klanten vertellen

"Santander is een bedrijf waar persoonlijk contact voorop staat. Je bent iemand, geen nummertje."

mevrouw Johanna uit Groningen

"De medewerkers van Santander zijn zeer behulpzaam en helpen deskundig en enthousiast."

fam. Duursma uit Zuidhorn

"Binnen een dag werd ik al teruggebeld met een oplossing voor mijn openstaande kredieten. Nu heb ik één lening en kan ik gaan aflossen."

meneer Sprenger uit Rotterdam

"Dank voor het luisterend oor, geduld en alle hulp. Blij dat ik weer met een schone lei kan beginnen!"

mevrouw Heijn uit Zaandam

Wat zeggen onze klanten