Internet en cookies

Als u op onze website gegevens achterlaat, bijvoorbeeld als u een offerte aanvraagt, doen wij ons best uw privacy te beschermen: wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk, wij gebruiken strenge veiligheidsprocedures bij de opslag en toegang tot uw gegevens en als wij online om persoonsgegevens vragen, zorgen wij ervoor dat uw webbrowser deze codeert. Tegelijkertijd maken wij gebruik van cookies op onze website. Een cookie is een tekstbestand dat door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Hierdoor herkent de website u, als u deze later weer bezoekt. Cookies brengen uw privacy niet in gevaar, maar het is wel goed om te weten wat voor cookies wij gebruiken. Zo gebruiken wij cookies om aanvragen te behandelen, maar ook voor het analyseren van het gedrag van bezoekers van onze website (zie Tabel 1). Gegevens die wij via cookies verzamelen, gebruiken wij alleen anoniem. Als u niet wilt dat wij cookies gebruiken bij uw bezoek aan de website, kunt u deze uitzetten via uw browser. Het kan wel zijn dat de website hierdoor minder goed werkt. Meer informatie over cookies en uw privacy vindt u op de site van de Consumentenbond, klik hier

Telefoongesprekken

Wij kunnen telefoongesprekken opnemen. Dit doen wij voor training van onze medewerkers. Ook doen wij dit om (fraude)onderzoek te doen of om fraude op te sporen. Of voor onderzoek naar de echtheid van opdrachten en/of overeenkomsten. De opgenomen telefoongesprekken worden niet langer bewaard dan nodig is voor deze doelen.

Verplaatsen van activiteiten

Als (een onderdeel van) Santander een dochteronderneming of een bedrijfseenheid verkoopt, kunnen uw persoonsgegevens hier onderdeel van uitmaken. Het kan dus zijn dat ze overgenomen worden door deze overeenkomst. Dit is ook zo als (een onderdeel van) Santander wordt gekocht door of samengaat met een ander bedrijf.

Inzage en recht van verzet

Wilt u weten welke persoonsgegevens wij van u hebben? Wilt u dat wij de gegevens veranderen? Of heeft u vragen of opmerkingen over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken? Dan kunt u een brief naar ons sturen met daarin uw vraag of wens. Ook kunt u per brief aangeven als u niet wilt dat wij uw persoonsgegevens voor onze marketing gebruiken. Stuur uw brief zonder postzegel naar: Santander Consumer Finance, Afdeling Klantenservice, Antwoordnummer 52545, 3502 VH Utrecht. Let op! Als u uw persoonsgegevens volledig wilt inzien, stuur dan een kopie van uw legitimatiebewijs mee.

Melding Autoriteit Persoonsgegevens (AP)

U kunt ervan uitgaan dat wij zorgvuldig omgaan met uw persoonsgegevens. Wij houden ons daarbij aan de Wet bescherming persoonsgegevens. Maar ook aan andere wet- en regelgeving over het omgaan met uw persoonsgegevens. Ook houden we ons aan de richtlijnen van de AP. De verwerking van persoonsgegevens is aangemeld bij de AP in Den Haag, onder meldingsnummer 1110376. Verantwoordelijke is Santander Consumer Finance Benelux B.V., Vliegend Hertlaan 77, 3526 KT Utrecht.

Wijzigingen Privacy Statement

Wij kunnen besluiten dit Privacy Statement te wijzigen. Wij raden u daarom aan dit Privacy Statement regelmatig te bekijken. Zo bent u op de hoogte van wijzigingen.

Cookieverklaring

Hotjar

Wij gebruiken Hotjar om bezoekersgedrag op de site te monitoren om zo de website te verbeteren. De data die we verzamelen zijn anoniem.

Cookienamen: _hjIncludedInSample, _hjID, _hjFirstSeen, _hjAbsoluteSessionInProgress
Deze cookies zijn gelinkt aan functionaliteit voor webanalyse en diensten van Hotjar. Deze cookies identificeren unieke bezoekers gedurende een enkele browsersessie en geven aan dat deze onderdeel zijn van een steekproef van bezoekers.
Verloopt na: sessie

Google Analytics

We gebruiken Google Analytics om webstatistieken te verzamelen, waarmee we onze site kunnen monitoren en verbeteren.

Cookienaam: _ga
Gebruikt door Google Analytics. Geeft aan unieke gebruikers een willekeurig gekozen ID om gebruikers-, sessie- en campagnedata bij te houden.
Verloopt na: 2 jaar

Cookienaam: _gid
Gebruikt door Google Analytics. Registreert een unieke ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.
Verloopt na: 1 dag

Cookienaam: _gat
Gebruikt voor het beperken van het aantal internetverzoeken
Verloopt na: sessie

Cookienaam: IDE (DoubleClick)
Deze cookie houdt bij welke acties websitebezoekers verrichten nadat ze een advertentie hebben bekeken. Deze cookie wordt ook gebruikt voor remarketing naar gebruikers die de website verlaten.
Verloopt na: 1 jaar

Google Optimize

Willen we iets veranderen op onze website? Dan doen we vaak eerst een test om te meten of de verandering ook echt een verbetering is. Een deel van onze bezoekers krijgt dan een aangepaste versie van de website te zien. De cookies van Google Optimize zorgen ervoor dat u steeds dezelfde versie van de website te zien krijgt.

Cookienaam: _gaexp
Deze cookie bepaalt of een gebruiker is opgenomen in een experiment en de afloop van experimenten waarin een gebruiker is opgenomen.
Verloopt na: 92 dagen nadat het experiment begint

Google Tag Manager

Google Tag Manager (GTM) ligt in het verlengde van Google Analytics en geeft gedetailleerdere data over hoe gebruikers zich door de website bewegen (events). Via GTM meten we op het moment alleen algemene - en uitgaande clicks.

Cookienamen: _gtmsessionstart, santander_cookie_consent_v2_1251_gtm
Gebruikt voor het beheren van websitescripts.
Verloopt na: sessie

Aangepaste cookies

Cookienamen: _RequestVerificatieToken, santander_language_1251
Deze cookies worden gebruikt om technische functionaliteiten in onze website mogelijk te maken, zoals het onthouden van de taalvoorkeur van de gebruiker, toestemming voor cookies, enz.
Verloopt na: Sessie

Classificatie van Cookies

Functionele cookies

  • santander_cookie_consent_v2_1251_gtm
  • _RequestVerificatieToken
  • santander_language_1251

Analytische Cookies

  • _hjIncludedInSample
  • _hjID
  • _hjFirstSeen
  • _hjAbsoluteSessionInProgress
  • _gtmsessionstart

Marketing cookies

  • IDE (DoubleClick)
  • _ga
  • _gid
  • _gat
  • _gaexp