Altijd vrijblijvende offerte, geen verplichtingen

  • Bij ons kunt u zélf een lening aanvragen, zonder advies. Wij vinden het daarom belangrijk dat u goed wordt geïnformeerd. Dat doen wij in duidelijke taal. U gaat tenslotte een financiële verplichting aan voor langere tijd.
  • U vraagt online uw financiering aan en ontvangt uw offerte per e-mail zodat u alles op uw gemak kunt lezen. Dit is altijd vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast.
  • Of u belt voor uw offerte naar 030-6388042. Ook dan ontvangt u uw offerte via e-mail en krijgt u de tijd om alles op uw gemak door te nemen.
  • Wij zijn volledig in handen van Santander Group, één van de grootste financiële instellingen ter wereld. Onze belangrijkste activiteiten zijn consumptieve kredieten (persoonlijke lening, betaalkaarten met krediet) en autofinancieringen via diverse kanalen.
  • Onze klanten beoordelen ons met een 8. Elk jaar voert de Santander Groep een onafhankelijk tevredenheidsonderzoek uit in alle verschillende landen waarin de groep aanwezig is. Ook in 2020 heeft dit onderzoek plaatsgevonden en maar liefst 73% van onze klanten heeft onze dienstverlening met een 8 beloond, net als in 2019, 2018 en 2017. Ook het aantal klanten dat ons aanbeveelt is gestegen: op het gebied van NPS (Net Promotor Score) hebben we een 8.09 gehaald. Wij zijn hier erg trots op en zijn dankbaar voor het vertrouwen van onze klanten. 
Meer over ons
Meer over ons

Voor meer informatie over Santander Consumer Finance, wie wij zijn en waar wij voor staan verwijzen wij u graag naar de pagina Over ons.

Benieuwd wat u kunt lenen?
Wij berekenen het maximale bedrag dat u kunt lenen op basis van een paar korte vragen. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!