Betrouwbaar geld lenen

Heeft u binnenkort een grote uitgave op de planning, bijvoorbeeld voor een nieuwe auto of de verbouwing van uw keuken? Dan kunt u deze financieren met een persoonlijke lening. Bij Santander willen we dat u met een gerust gevoel leent. Betrouwbaar lenen noemen we dat. 

Bij ons kunt u zélf een lening aanvragen, zonder advies. Wij vinden het dan ook belangrijk dat u goed wordt geïnformeerd. Dat doen wij in duidelijke taal. En een lening afsluiten doet u niet elke dag, daarom vertellen wij u graag meer over betrouwbaar particulier geld lenen. Hoeveel geld kunt u lenen? Kunt u een betrouwbare lening afsluiten met BKR? Hoe vraagt u een lening aan? U leest het allemaal op die pagina. 

Hoe werkt een persoonlijke lening?

Een persoonlijke lening is een leenvorm waarbij alles vooraf is vastgesteld. U leent één bedrag tegenover één rente – in één vaste looptijd met één vast maandbedrag. Handig, want hierdoor weet u exact wat u iedere maand kwijt bent en wanneer u klaar bent met aflossen.

Waarvoor kan ik geld lenen?

De situaties waarin geld lenen nodig is, lopen uiteen. U kunt bijvoorbeeld geld lenen voor een nieuwe auto, de verbouwing van uw woning of een luxe vakantie. U bepaalt zelf waar u het geld voor nodig heeft.

Hoeveel geld kan ik lenen?

Geld lenen voor een persoonlijke lening kan bij Santander al vanaf €1.000 tot een bedrag van €50.000 euro. Dit wil u natuurlijk wel voor een lage rente lenen. Goed nieuws! Wij hanteren één van de laagste rentes. Zo kunt u voordelig geld lenen.

Verantwoord geld lenen tegen een lage rente

Een lening met een lage rente draagt bij aan lagere maandlasten. Lage maandlasten zijn niet alleen prettig. Het bepaalt ook hoeveel u kunt lenen op basis van uw situatie. Na uw vrijblijvende aanvraag controleert Santander automatisch of u in aanmerking komt voor de lening. Verantwoord geld lenen staat centraal, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. En dat tegen heldere voorwaarden en zonder al te veel gedoe en natuurlijk geen verrassingen achteraf.

Kan ik een betrouwbare lening aanvragen met BKR-registratie?

Veel mensen stellen de vraag of ze een lening kunnen afsluiten als ze een BKR-registratie hebben. Het antwoord daarop is: ja. U kunt prima een betrouwbare lening afsluiten als u bekend bent bij BKR. Zo’n 11 miljoen mensen staan geregistreerd bij BKR omdat ze ooit een financiering hebben afgesloten. Als u altijd op tijd betaalt, is er niets aan de hand en kan een registratie zelfs in uw voordeel zijn. Want de kredietaanbieder ziet op die manier dat uw betaalgedrag in orde is. Lees meer over een lening afsluiten met een BKR-registratie.

En met een negatieve BKR-registratie?

U kunt geen geld lenen of een lening afsluiten met een negatieve BKR-codering tot 5 jaar na volledige inlossing van uw schuld. Een negatieve BKR-registratie betekent dat u een betalingsachterstand hebt (of hebt gehad). Wilt u toch graag geld lenen? Dan zal u eerst van uw negatieve BKR-registratie afkomen. Lees meer over een negatieve BKR-registratie.

Kan ik eerder aflossen?

Dat kan. Eerder of vervroegd aflossen kan gunstig zijn omdat u dan eerder klaar bent met het betalen voor uw lening en hierdoor op langere termijn minder rente zou betalen. Echter is dit niet altijd boetevrij. Kredietverstrekkers lopen immers deels de rente over een bepaalde periode mis wanneer u besluit eerder af te lossen. Bij Santander geldt een boete van 0,5% als uw lening nog één jaar of korter zou lopen. Zou uw lening nog langer dan één jaar doorlopen op het moment dat u besluit eerder af te lossen? Dan bedraagt de boeterente 1%. Het loont dus altijd de moeite om eerst te berekenen of vervroegde inlossing interessant is in uw situatie.

Kan ik makkelijk online een offerte aanvragen zonder verplichtingen?

Jazeker, bij Santander kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen zonder verplichtingen. U vraagt online uw financiering aan en ontvangt uw offerte direct per e-mail zodat u alles op uw gemak kunt lezen. Dit is altijd vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast. Of u belt voor uw offerte naar 030-6388042. Ook dan ontvangt u uw offerte via e-mail en krijgt u de tijd om alles op uw gemak door te nemen. Zo werkt geld lenen bij Santander!

Meer over ons
Meer over ons

Wij zijn volledig in handen van Santander Group, één van de grootste financiële instellingen ter wereld. Onze belangrijkste activiteiten zijn consumptieve kredieten en autofinancieringen via diverse kanalen. We helpen graag mensen en bedrijven groeien met onze producten.

Voor meer informatie over Santander Consumer Finance, wie wij zijn en waar wij voor staan verwijzen wij u graag naar de pagina Over ons.


Wat zeggen onze klanten

 

 

Een betrouwbare lening aanvragen bij Santander

U weet inmiddels alles over het afsluiten van een betrouwbare lening - alleen de daadwerkelijke aanvraag ontbreekt nog. Vraag nu vrijblijvend en gemakkelijk online een offerte aan, zodat u daarna kunt beginnen met het afsluiten van een lening bij Santander.