Altijd vrijblijvende offerte

  • U vraagt online uw financiering aan en ontvangt uw offerte per e-mail zodat u alles op uw gemak kunt lezen. Dit is altijd vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast. 
  • Wij zijn volledig in handen van Santander Group, één van de grootste financiële instellingen ter wereld. Onze belangrijkste activiteiten zijn consumptieve kredieten (persoonlijke lening, doorlopend krediet en betaalkaarten met krediet) en autofinancieringen via diverse kanalen.
  • Wij zijn sponsor van de UEFA Champions League.
  • Onze klanten beoordelen ons met een 8. Elk jaar voert de Santander Groep een onafhankelijk tevredenheidsonderzoek uit in alle verschillende landen waarin de groep aanwezig is. Ook in 2019 heeft dit onderzoek plaatsgevonden en maar liefst 73% van onze klanten heeft onze dienstverlening met een 8 beloond, net als in 2017 en in 2018. Ook het aantal klanten dat ons aanbeveelt is gestegen: op het gebied van NPS (Net Promotor Score) hebben we een 8.09 gehaald. Wij zijn hier erg trots op en zijn dankbaar voor het vertrouwen van onze klanten. 
Meer over ons
Meer over ons

Voor meer informatie over Santander Consumer Finance, wie wij zijn en waar wij voor staan verwijzen wij u graag naar de pagina Over ons.

Benieuwd wat u maximaal kunt lenen? Beantwoord een paar korte vragen en u weet het.