Actueel Nieuws

Santander Groep uitgeroepen tot Beste bank wereldwijd voor Financiële Inclusie door Euromoney - September '21

Het verheugt ons om te vertellen dat Euromoney ons moederbedrijf Banco Santander heeft uitgeroepen tot "Beste bank wereldwijd voor financiële inclusie". Een financiële inclusie betekent dat iedereen in de samenleving meedoet.  Bij Banco Santander werken we elke dag om ervoor te zorgen dat niemand achterblijft.
Deze prijs is een erkenning voor het werk van Santander om financiële diensten voor iedereen toegankelijk te maken en om financiële kennis te verbeteren, door middel van educatieve programma's. Santander Groep Persbericht - Augustus '21

De lancering van Getnet  door PagoNxt versterkt de betalingsoplossing op afbetaling (Merchant Services) in Europa

Het fintech-bedrijf van Banco Santander, PagoNxt, heeft vandaag aangekondigd dat zijn Merchant Payment business in Europa wordt gelanceerd onder de merknaam Getnet. Buitenlandse en binnenlandse handelaren in zo'n 30 landen van verschillende omvang kunnen nu gebruikmaken van Getnet's uitgebreide aanbod aan veilige, betrouwbare en ongecompliceerde betalingsoplossingen om zo eenvoudiger en sneller te verkopen. Daarbij maakt het niet uit of ze klant zijn van Banco Santander of niet. Getnet, dat een sterke positie heeft in Spanje en Portugal, zal nu naar andere landen uitbreiden.