Wij zijn Santander Consumer Finance SA - branche Nederland. Als toonaangevend consumentenfinancieringsbedrijf dat volledig in handen is van Santander Group, zijn wij aanwezig in 16 Europese landen en in Canada en China. Dat maakt ons één van de grootste financiële instellingen ter wereld. Onze belangrijkste activiteiten zijn consumptieve kredieten (d.w.z. persoonlijke lening, doorlopend krediet en betaalkaart met krediet) en autofinancieringen via diverse kanalen. 


Wij zijn er voor u.

U kunt zelf gemakkelijk uw geldzaken met Santander regelen vanuit uw eigen veilige omgeving: Mijn Rekening. Dit is een  gratis online service, 24/7 bereikbaar en ook te downloaden als App op uw telefoon.

Maar ook al kunt u veel zelf regelen, wij zullen er altijd voor u zijn. Ook als het moeilijk wordt. Neem contact met ons op als er iets in uw leven gebeurt dat financiële gevolgen kan hebben zoals nu bijvoorbeeld de situatie rondom het coronavirus. Want voordat uw termijnbetalingen een probleem gaan worden, kunnen wij al met u meedenken. Klik hier voor meer informatie.

Onze klanten beoordelen ons met een 8!

Elk jaar voert de Santander Groep een onafhankelijk tevredenheidsonderzoek uit in de verschillende landen waar wij aanwezig zijn. Onze klanten hebben ons beoordeeld met een 8 op het gebied van onze dienstverlening. Hierin worden ons klantcontact en de gebruiksmogelijkheden het best gewaardeerd. Een cijfer om erg trots op te zijn!

Verantwoord financieren

Onze doelen voor de toekomst hebben we vastgelegd in onze Verantwoord Financieren Beloften. Hierin beloven we onze inzet naar onze klanten, medewerkers en onze maatschappij. 

Onze collega's over ons

Hoe omschrijven we wat wij belangrijk vinden in ons bedrijf?
Hoe leg je de cultuur van een bedrijf uit? Dat is niet gemakkelijk.
Daarom laten we onze medewerkers aan het woord. Wat zeggen zij over de cultuur binnen Santander? U leest het hier.

Actueel Nieuws

NIEUWS - PERSBERICHTEN 

Bij Santander Consumer Finance sluiten zelfstandigen zonder personeel nu eenvoudig een persoonlijke lening af tot maximaal 25.000 euro voor zaken als de aanschaf van een auto of het financieren van een verbouwing... - 22 mei 2022 Redactie Finance Baaz.nl

Santander kondigt vandaag de lancering aan van Zinia, een nieuw Koop nu, Betaal later (BNPL) platform. De technologie achter Zinia is sinds bijna een jaar actief in Duitsland... - 26 januari 2022 Reuters / Finextra

Santander keert terug naar de Formule 1 als een van de nieuwe premium partners van Scuderia Ferrari. Gedurende de looptijd van het partnerschap zal Santander, Scuderia Ferrari adviseren hoe in 2030 CO2-neutraal te zijn. - 21 december 2021


→ En meer...