Financier uw auto met onze autolening. Nieuw of tweedehands, wij helpen u graag.

Snel uw droomauto kopen? Lenen voor een auto is het meest voorkomende leendoel. Bij ons ontvangt u het bedrag op uw rekening, zodat u kunt profiteren van de beste autodeals! 

Benieuwd naar wat u kunt lenen voor een auto? Bereken nu uw maandbedrag.

Bereken uw autolening

Direct geregeld: een autolening

Of u al de auto van uw dromen heeft gevonden of nog op zoek bent, u regelt bij ons direct uw autofinanciering. Na goedkeuring van uw leenaanvraag krijgt u zelf het geldbedrag op uw rekening gestort en kunt u uw nieuwe auto aanschaffen waar u wilt. Zo heeft u de vrijheid om te profiteren van de beste deals.

Is geld lenen voor een auto verstandig?

Jazeker, mits u de juiste soort lening uitzoekt. Want of u nu 5.000 euro wilt lenen of meer, verstandig lenen voor een auto is eenvoudig: stem de looptijd van uw lening af op de verwachte levensduur van uw nieuwe auto. Dus verwacht u tien jaar te kunnen rijden met uw auto, zorg er dan voor dat de looptijd van uw autolening ook tien jaar (120 maanden) is. 

verantwoord lenen voor een auto

Bij Santander spreekt u vooraf de looptijd af

Een autofinanciering is overzichtelijk bij Santander. Bij Santander kunt u namelijk zelf vooraf afspreken hoeveel u per maand betaalt en hoe lang de periode is waarin u dat betaalt. Zowel het maanbedrag als de looptijd van uw autofinanciering staan zo vooraf vast en wijzigen gegarandeerd niet. Zo is geld lenen voor een auto een verstandige en bewuste keuze.

 

De voordelen van een autolening

  • U krijgt het geld in één keer op uw rekening uitbetaald;
  • U bepaalt daarna zelf waar u koopt en welke auto u koopt;
  • U betaalt een vast maandbedrag met een vaste rente.
  • U kunt de looptijd van de lening afstemmen op de levensduur;
  • Ook financiering van tweedehands auto mogelijk;
  • Vaak voordeliger dan private lease.

"Dankzij Santander heb ik onze nieuwe auto kunnen financieren. Maandag gebeld en donderdag het geld al binnen!"

meneer Ferri uit Kerkrade

Private lease of lenen?

Twijfelt u tussen lenen of private lease? Dat begrijpen wij. Private lease heeft als voordeel dat u, wat auto betreft, volledig ontzorgd wordt. Als er iets met de auto is dan regelt (over het algemeen) de leasemaatschappij dit. Om dat rendabel te laten zijn voor de leasemaatschappij is dit soort service op voorhand doorberekend in uw maandlasten, zo ook de afschrijving, wegenbelasting en verzekering.

Ook is het bij private lease zo dat de auto niet van u is. En dat u dus, na de looptijd van het leencontract, geen auto bezit. Als u kiest voor lenen, dan zullen uw maandlasten vaak lager zijn dan bij private lease en heeft u na het aflopen van uw lening, altijd nog uw auto. Wel moet u bij pech zelf de kosten betalen en alles zelf regelen. Een goede autoverzekering is dan ook zeker de moeite waard om naar te kijken. 

Onze autofinanciering is een persoonlijke lening

Wanneer u rechtstreeks bij ons een financiering voor een auto of een motor afsluit, dan is dat in de vorm van een persoonlijke lening. Hierdoor geniet u van alle voordelen die een persoonlijke lening heeft; een vaste rente, een vast maandbedrag en een vaste looptijd. Bovendien incasseren wij het maandbedrag automatisch van uw rekening. Zo heeft u de garantie dat uw lening volledig is afbetaald aan het einde van de looptijd - wanneer u voldoende saldo op uw betaalrekening aanhoudt - en bent u nooit te laat met betalen.Auto financieren met BKR-registratie?

Heeft u ergens een lening uitstaan? Dan betekent dit automatisch dat u een BKR-registratie hebt. Dat klinkt vervelend maar is het doorgaans niet. Ook hoeft het geen probleem te zijn. Veel mensen hebben een telefoon op afbetaling en dus een schuld. Zij kunnen zich meestal toch een persoonlijke lening veroorloven. Lees meer over lenen met een BKR-registratie.

Verandert er iets in uw situatie waardoor betalen even lastig is?

Ook dan zijn wij er voor u. Het is belangrijk dat u wijzigingen in uw situatie altijd meteen doorgeeft. Kijk hier voor meer informatie.

 

Vraag nu vrijblijvend uw offerte aan


Vraag bij ons een persoonlijke autolening op maat aan. Dit kan al vanaf €2.500 tot maar liefst €50.000.

Verzeker uw autolening


Sluit direct bij uw nieuwe lening de Nabestaandenbescherming af. Deze verzekering zorgt ervoor dat uw nabestaanden uw openstaande schuld niet hoeven te betalen na uw overlijden. Zo beschermt u uw partner en/of gezin en geeft hen zekerheid. Vraag het meteen aan bij de aanvraag voor de lening.

Klanten vertellen
meneer Alink via Trustpilot

"Ik heb weer een goede ervaring met Santander. Ik ben vol lof over de expertise en vooral over de moderne vriendelijke afhandeling."

meneer Alink via Trustpilot
meneer Gerrits uit Veenendaal

"Een dikke 10+ voor Santander. Binnen 2 dagen was het geld binnen zodat ik mijn nieuwe droomauto kon kopen!"

meneer Gerrits uit Veenendaal
familie Jansen uit Zoetermeer

"We hebben de tijd genomen om uit te zoeken waar wij onze autolening zou afsluiten. Na een goede volledige uitleg, zijn wij blij met onze lening bij Santander."

familie Jansen uit Zoetermeer
meneer Ferri uit Kerkrade

"Dankzij Santander heb ik onze nieuwe auto kunnen financieren. Maandag gebeld en donderdag het geld al binnen!"

meneer Ferri uit Kerkrade

Vragen over uw leenaanvraag? Wij helpen u verder

 

Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 - 17:30 uur

Nog geen klant? Mail naar lenen@santander.nl, u krijgt dezelfde werkdag antwoord.