Financier uw nieuwe- of tweedehands auto met onze autolening

U ontvangt het bedrag op uw rekening, zodat u kunt profiteren van de beste autodeals! Bereken nu uw maandbedrag.

Bereken uw lening

Regel uw lening direct

Of u al de auto van uw dromen heeft gevonden of nog op zoek bent, u regelt bij ons direct uw autofinanciering. Na goedkeuring van uw leenaanvraag krijgt u zelf het geldbedrag op uw rekening gestort en kunt u uw nieuwe auto aanschaffen waar u wilt. Zo heeft u de vrijheid om te profiteren van de beste deals.

Verstandig geld lenen voor een auto

Hoe leent u verstandig voor uw nieuwe auto? Dat is eenvoudig: stem de looptijd van uw lening af op de verwachte levensduur van uw nieuwe auto. Dus verwacht u vijf jaar te kunnen rijden met uw auto, zorg er dan voor dat de looptijd van uw autolening ook vijf jaar (60 maanden) is.

Bij Santander spreekt u vooraf de looptijd af

Bij Santander kunt u zelf vooraf afspreken hoeveel u per maand betaalt en hoe lang de periode is waarin u dat betaalt, dat is zg. looptijd. Zowel het maanbedrag als de looptijd van uw autofinanciering staan zo vooraf vast en wijzigen gegarandeerd niet. Zo is geld lenen voor een auto een verstandige en bewuste keuze.

 

De voordelen van onze autolening.

  • U krijgt het geld in één keer op uw rekening uitbetaald;
  • U bepaalt daarna zelf waar u koopt en welke auto u koopt;
  • U betaalt een vast maandbedrag met een vaste rente.
  • U kunt de looptijd van de lening afstemmen op de levensduur;
  • Ook financiering van tweedehands auto mogelijk;
  • Vaak voordeliger dan private lease.

Onze autofinanciering is een persoonlijke lening

Wanneer u rechtstreeks bij ons een financiering voor een auto afsluit, dan is dat in de vorm van een persoonlijke lening. Hierdoor geniet u van alle voordelen die een persoonlijke lening heeft; een vaste rente, een vast maandbedrag en een vaste looptijd. Bovendien incasseren wij het maandbedrag automatisch van uw rekening. Zo heeft u de garantie dat uw lening volledig is afbetaald aan het einde van de looptijd - wanneer u voldoende saldo op uw betaalrekening aanhoudt - en bent u nooit te laat met betalen.

Auto financieren met BKR-registratie?

Heeft u ergens een lening uitstaan? Dan betekent dit automatisch dat u een BKR-registratie hebt. Dat is niet naar en hoeft niet negatief te zijn. Veel mensen hebben een telefoon op afbetaling en dus een schuld. Zij kunnen zich meestal toch een persoonlijke lening veroorloven. Lees meer over lenen met een BKR-registratie.

Verandert er iets in uw situatie waardoor betalen even lastig is?

Ook dan zijn wij er voor u. Het is belangrijk dat u wijzigingen in uw situatie altijd meteen doorgeeft. Kijk hier voor meer informatie.

 

Vragen over uw leenaanvraag? Wij helpen u verder

 

Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 - 17:30 uur

Nog geen klant? Mail naar lenen@santander.nl, u krijgt dezelfde werkdag antwoord.