Voor ons kantoor in Utrecht zijn wij op zoek naar een:

Commercieel medewerker binnendienst 40 uur

Wat ga je doen?

Wij verwachten dat je zelfstandig werkt en je verantwoordelijkheid neemt in het contact met jouw klanten en acceptatieafdeling. Jij bent perfect in staat het klantbelang en het verwachte resultaat op elkaar af te stemmen. Jij combineert de digitale ondersteuning van nu met een persoonlijke service aan de telefoon. Vanaf het moment dat een klant Santander benaderd wordt hij onderdeel van jouw persoonlijke portefeuille. Na de verkoop zorg jij voor een zorgvuldige en nette afhandeling van de administratie

Wie ben jij?

Zitten vaardigheden als timemanagement, secuur werken en sales in jouw bloed en ben jij een kei als het gaat om beïnvloeden? Bezit je ook nog de volgende eigenschappen?

 • Jij krijgt energie als het gaat om het behalen van targets;
 • Jij hebt de juiste charmes en kennis in huis om klanten te overtuigen dat zij voor een financiering bij ons moeten zijn;
 • Je bent creatief van geest en bent prestatiegericht.
 • Je wilt altijd het uiterste uit jezelf halen;
 • Je bent in het bezit van een WFT Basis en/ of Consumptief diploma of bent bereid deze te halen;
 • Je staat voorop bij het in praktijk brengen van nieuwe ideeën;
 • Je hebt commerciële werkervaring en wil graag je talenten verder ontwikkelen.

Dan zoeken wij jou! 

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden in het kort?

 • Duurzame winstgevende relaties opbouwen d.m.v. telefonisch contact met particulieren.
 • Je draagt een hoge verantwoordelijkheid voor het behalen van jouw maandelijkse omzet en winstgevendheid targets.
 • Het secuur afwikkelen van de administratieve taken die horen bij het verantwoord verstrekken van een krediet.
 • Jij zorgt dat jouw stakeholders binnen het team en de andere afdelingen jou maximaal ondersteunen bij het behalen de resultaten.

 Wat verwachten wij nog meer?

 • Je hebt minimaal een MBO+ werk- en denkniveau
 • Jij bent resultaatgericht, communicatief vaardig en secuur
 • Je hebt inzicht in financiële kansen en benut deze ook
 • Kennis van financiële markt en producten
 • Hoge mate van zelfreflectie, integriteit en pro-activiteit
 • 1-2 jaar relevante werkervaring

Wie zijn wij?

Wij zijn onderdeel van Santander Group. Eén van de grootste financiële instellingen ter wereld. Een wereldspeler. Wij, Santander Consumer Finance SA, branche Nederland zijn sinds 1985 actief in de markt van consumentenfinancieringen in Nederland. Onze vestiging staat in Utrecht. Ons Beneluxteam bestaat uit meer dan 350 collega’s. Onze kernactiviteiten zijn autofinancieringen (alleen in Nederland) en consumptieve kredieten (persoonlijke leningen en kredietkaarten).

 Het team

Het team waarin je komt werken bestaat uit 25 professionals waarbij iedereen verantwoordelijk is voor het behalen van zijn persoonlijke target en het teamresultaat. Persoonlijke ontwikkeling staat hoog in het vaandel. Zo heb jij maandelijks een gesprek met jou leidinggevende waarbij jij wordt gecoacht op het gebied van salestechnieken, klantbeleving en carrièreontwikkeling.

Onze visie

Wij willen mensen en bedrijven helpen groeien door middel van verantwoorde kredietverstrekking, de beste klantenservice en de beste ondersteuning aan onze partners. Wij doen dit op een manier die Simple, Personal en Fair is.

Wat bieden wij? 

Bij ons krijg jij de unieke kans om intern met meer dan 15 verschillende nationaliteiten samen te werken. Wij zien onze collega’s als ons kapitaal. Dit betekent dat wij jou graag helpen om te groeien en hopen dat jij klaar bent om de kansen en uitdagingen te grijpen als die zich voordoen. Bij ons wordt initiatief gewaardeerd, creativiteit gestimuleerd en zijn nieuwe ideeën altijd welkom. In onze open bedrijfscultuur met informele sfeer is er volop ruimte om je carrière te ontplooien.

Naast een basissalaris van €2.300 inclusief 13e maand en vakantiegeld, een maandelijkse provisie oplopend tot 20%een prestatiebonus oplopend tot max 10%, 27 verlofdagen per jaar, 10% bijdrage voor de collectieve zorgverzekering en diverse opleidingsmogelijkheden.

Onze inzet om als werkgever bij de top te horen is voor het vijfde jaar op rij beloond. Wij zijn trots op onze officiële Top Employer 2022 certificering in Nederland, België en Europa!

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op Bjorn Trapman via Bjorn.Trapman@santander.nl

Direct reageren?

Dit is de kans om jouw finance talent in te zetten bij een dynamische, internationale organisatie. Ben jij enthousiast en de perfecte kandidaat voor deze functie? Reageer * dan zo snel mogelijk door jouw sollicitatie inclusief motivatie te sturen naar HR@santander.nl

Solliciteren bij Santander gaat gewoon door. Alle gesprekken zullen telefonisch of via videocall plaatsvinden tot nader order.

 * Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We toetsen op basis van de screening procedures die binnen de Santander gelden of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om werkzaamheden bij Santander te verrichten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.