Snel geld lenen

Heeft u snel geld nodig voor een nieuwe auto, welverdiende vakantie of de verbouwing van uw huis? Dan kan een persoonlijke lening de oplossing zijn voor u waarbij u wel moet bedenken dat het  niet mogelijk is om snel geld te lenen 'zonder gedoe'. Een lening afsluiten wilt u namelijk wel op een betrouwbare en verantwoorde manier en zonder risico's doen. U gaat immers een financiële verplichting aan voor een langere tijd.


Snel geld lenen zonder gedoe

Wilt u snel geld lenen zonder gedoe? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een lening die u zelf online kunt aanvragen en waarbij het geld binnen enkele dagen wordt uitbetaald.

Wij kunnen u geruststellen: u hoeft hier geen riskante snelle lening voor af te sluiten, die u weer binnen enkele weken moet terugbetalen. Bij Santander kunt u namelijk zelf online een lening aanvragen, waarbij u – na goedkeuring - het geld zo snel mogelijk ontvangt op uw rekening.

Kijk hier wat de looptijd kan zijn wanneer u bijvoorbeeld 5.000 euro leent.

Risico’s van snel geld lenen

Snel geld lenen brengt risico’s met zich mee. Het zogenoemde flitskrediet is een dure vorm van lenen. Als u een flitskrediet aangaat, dan moet u het geleende bedrag binnen 62 dagen terugbetalen. Doet u dit niet, dan betaalt u een hoge boeterente. Doordat het zo’n korte looptijd is, kunt u zich voorstellen dat het maandbedrag dat u betaalt hierdoor juist zeer hoog is.

Bij een lening van 1.500 euro dient u gewoon binnen 62 dagen de volledige 1500 euro terug te betalen inclusief rente! Voor de meeste mensen is dit ondoenlijk. Het risico op het niet kunnen terugbetalen van de lening is dan ook enorm hoog, met alle gevolgen van dien. Dan is het veiliger om verantwoord een klein bedrag te lenen en dat verspreid over een langere looptijd af te lossen.

Kan ik een betrouwbare lening aanvragen met BKR-registratie?

Veel mensen stellen de vraag of ze een lening kunnen afsluiten als ze een BKR-registratie hebben. Het antwoord daarop is: ja. U kunt prima een betrouwbare lening afsluiten als u bekend bent bij BKR. Zo’n 11 miljoen mensen staan geregistreerd bij BKR omdat ze ooit een financiering hebben afgesloten. Als u altijd op tijd betaalt, is er niets aan de hand en kan een registratie zelfs in uw voordeel zijn. Want de kredietaanbieder ziet op die manier dat uw betaalgedrag in orde is. Lees meer over een lening afsluiten met een BKR-registratie.

En met een negatieve BKR-registratie?

U kunt geen geld lenen of een lening afsluiten met een negatieve BKR-registratie. Een negatieve BKR-registratie betekent dat u een betalingsachterstand hebt (gehad). Wilt u toch graag geld lenen? Dan zult u eerst van uw negatieve BKR-registratie moeten afkomen. 


Betrouwbare lening online aanvragen

Vraag vrijblijvend online een offerte aan, zodat u direct kunt beginnen met het afsluiten van een verantwoorde lening bij Santander. U ontvangt uw contract per e-mail en na goedkeuring van uw aanvraag, betalen wij u uit.

Wat zeggen onze klanten