Altijd geld achter de hand

De Santander Card is een handige betaalkaart die u gratis ontvangt als u een product financiert met Doorlopend krediet. Met deze kaart kunt u overal afrekenen in binnen- en buitenland* en veilig online shoppen via het eMaestro netwerk. Geld pinnen kan bij alle bankautomaten. Net als met uw gewone bankpas. Handig toch? 

Alle kaarten die zijn uitgegeven vanaf 28-05-2020 kunt u contactloos gebruiken, wel zo veilig!

U bepaalt het zelf

U bepaalt zelf waar en wanneer u de Santander Card gebruikt. Opnemen kan tot aan uw kredietlimiet. U betaalt een vast bedrag per maand met een variabele rente. En wat u aflost, kunt u weer opnemen met uw Card. Hierdoor heeft u altijd extra geld achter de hand. Zo simpel is dat! 

Voordelen van onze gratis betaalkaart
  • Alle aankopen achteraf per maand betalen
  • Overal afrekenen in binnen- en buitenland*
  • Pinnen bij alle geldautomaten in binnen- en buitenland*
  • Veilig online shoppen via eMaestro**
  • Boetevrij aflossen
  • Geld overmaken naar uw betaalrekening, bijvoorbeeld om rood staan te voorkomen***
  • U betaalt geen jaarlijkse kosten voor de Card

 

* Een pintransactie bij een geldautomaat kost € 4,95. Voor betalingen in winkels, horeca en tankstations hoeft u geen transactiekosten te betalen. Naast Nederland, kunt u met uw Card ook betalen en pinnen Europa (in alle SEPA-landen). Als u een geldtransactie in een andere valuta dan euro doet, dan betaalt u kosten voor het wisselen van de valuta. Klik hier voor de tarievenkaart.

** Veilig online shoppen bij alle webshops die eMaestro bieden. Klik hier voor meer info

*** Gratis service via Mijn Rekening. Liever op een andere manier geld overmaken? Klik hier

De tarieven van ons Doorlopend krediet

 

Kredietbedrag Termijnbedrag per maand Debetrentevoet (variabel)* Jaarlijkse kostenpercentage Duur kredietovereenkomst (theoretisch) Totaal door u te betalen bedrag
€  1.500 €  36 12% 12%  54  maanden  € 1.924,58
€  2.500 €  62 12%  12%  52 maanden  € 3.174,97

 

*Rente per 4 januari 2023. Dit betreft een doorlopend goederenkrediet. Andere bedragen zijn mogelijk. Toetsing en registratie B.K.R. te Tiel. Bij de bepaling van het jaarlijkse kostenpercentage, duur kredietovereenkomst en totaal door u te betalen bedrag zijn wij er vanuit gegaan dat het krediet direct volledig wordt opgenomen, er geen extra aflossingen, er geen heropnamen, geen rentewijzigingen plaatsvinden en de termijnen op tijd betaald worden. Klik hier voor de algemene voorwaarden. Bij een aanvraag ontvangt u automatisch de toepasselijke standaardinformatie. Santander geeft geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

Gegevens van de aankoop

Wisselkoers-informatie

Datum van de aankoop
{{calculatorData.rateDate}}
Valuta
EUR
Wisselkoers
{{calculatorData.source}}
ECB rente opslagpercentage
{{calculatorData.currencyResultECB}}
Bank fee
0%
Wisselkoersbedrag in euro's
{{calculatorData.exchangeRate}}