De Santander Card is een handige betaalkaart die u gratis ontvangt bij ons Doorlopend krediet. Met deze kaart (voorheen Comfort Card) kunt u afrekenen bij alle winkels en horeca in binnen- en buitenland*. En geld pinnen bij alle bankautomaten. Net als met uw gewone bankpas. Handig toch? 

Contactloos! Alle nieuwe kaarten vanaf 28-05-2020 kunt u contactloos gebruiken, wel zo veilig!

Altijd geld achter de hand

U bepaalt zelf waar en wanneer u de Santander Card of MediaMarkt betaalkaart gebruikt. Opnemen kan tot aan uw kredietlimiet. U betaalt een vast bedrag per maand met een variabele rente. En wat u aflost, kunt u weer opnemen met uw Card. Hierdoor heeft u altijd extra geld achter de hand. Zo simpel is dat! Naast overal kunnen betalen en pinnen met uw Card kunt u ook geld overmaken naar uw eigen betaalrekening. Dat kan gratis via Mijn Rekening, de "mijn"-omgeving van Santander.

Voordelen van onze gratis betaalkaart
  • Betalen bij alle winkels, horeca & tankstations in binnen- en buitenland*
  • Pinnen bij alle geldautomaten in binnen- en buitenland*
  • Aankopen in termijnen betalen
  • Geld overmaken naar uw betaalrekening, bijvoorbeeld om rood staan te voorkomen**
  • Boetevrij aflossen
  • U betaalt geen jaarlijkse kosten voor de Card

 

* Een pintransactie bij een geldautomaat kost € 4,95. Voor betalingen in winkels, horeca en tankstations hoeft u geen transactiekosten te betalen. Naast Nederland, kunt u met uw Card ook betalen en pinnen Europa (in alle SEPA-landen). Als u een geldtransactie in een andere valuta dan euro doet, dan betaalt u kosten voor het wisselen van de valuta. Klik hier voor de tarievenkaart.

** Gratis service via Mijn Rekening. Liever op een andere manier geld overmaken? Klik hier

De tarieven van ons Doorlopend krediet

 

Kredietbedrag Termijnbedrag per maand Debetrentevoet (variabel)* Jaarlijkse kostenpercentage Duur kredietovereenkomst (theoretisch) Totaal door u te betalen bedrag
€  1.500 €  22,50 10,0% 10,0%  98  maanden  € 2.198,62
€  2.500 €  37,50 10,0%  10,0%  98 maanden  € 3.675,00
€  5.000 €  75,00   9,1%   9,1%  94 maanden  € 7.050,00
€  7.500 € 112,50   8,7%   8,7%  92 maanden  € 10.350,00
€ 10.000 € 150,00   8,7%   8,7%  92 maanden €  13.800,00

 

*Rente per 10 augustus 2020. Het is mogelijk dat het tarief in de offerte afwijkt van bovengenoemde tarieven. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie  zoals uw inkomen en uitgaven, uw gezinssituatie en eventuele eerdere leningen die u heeft. Vraag een offerte aan, het tarief dat wij u aanbieden is nooit meer dan de maximale wettelijke rente.

Dit betreft een doorlopend geldkrediet. Andere bedragen zijn mogelijk. Toetsing en registratie B.K.R. te Tiel. Bij de bepaling van het jaarlijkse kostenpercentage, duur kredietovereenkomst en totaal door u te betalen bedrag zijn wij er vanuit gegaan dat het krediet direct volledig wordt opgenomen, er geen extra aflossingen, er geen heropnamen, geen rentewijzigingen plaatsvinden en de termijnen op tijd betaald worden. Klik hier voor de algemene voorwaarden. Bij een aanvraag ontvangt u automatisch de toepasselijke standaardinformatie. Santander geeft geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

Gegevens van de aankoop

Wisselkoers informatie

Datum van de aankoop
{{calculatorData.rateDate}}
Valuta
EUR
Wisselkoers
{{calculatorData.source}}
ECB rente opslagpercentage
{{calculatorData.currencyResultECB}}
Bank fee
0%
Het totaalbedrag in Euro
{{calculatorData.exchangeRate}}