Hoeveel los ik maandelijks af van mijn Doorlopend Krediet?

Als u een uitstaand saldo heeft op uw Doorlopend Krediet, lost u af maandelijks af doordat wij het afgesproken termijnbedrag automatisch van uw betaalrekening incasseren. 
Bij alle kredieten afgesloten na 1 mei 2019 is het termijnbedrag per maand 2,5%* van de kredietlimiet en bestaat uit rente en aflossing. Het rentedeel betaalt u alleen over het uitstaande saldo. Hoe lager het uitstaande saldo is ten opzichte van uw kredietlimiet, hoe lager het rentedeel is van uw termijnbedrag en hoe meer u dus aflost. Wat u aflost heeft van uw Doorlopend Krediet, kunt u ook weer opnieuw opnemen. U ziet dat op uw rekeningoverzicht of in Mijn Rekening terug als ‘Nog te besteden'.

Heeft u uw Doorlopend krediet afgesloten na 1 mei 2019? Dan heeft uw Doorlopend krediet een maximale looptijd van 120 maanden. Dat betekent dat uw krediet binnen 10 jaar volledig afgelost moet zijn. Maar geen zorgen, wij helpen u daarmee en zorgen ervoor dat uw lening dan volledig ingelost is.

* Het kan zijn dat uw termijnbedrag hiervan afwijkt. In dat geval kunt u voor meer informatie via e-mail contact opnemen met de afdeling Klantenservice: klantenservice@santander.nl