Hoe zie ik hoeveel ik al heb afgelost op mijn lening?

U beheert zelf 24/7 uw geldzaken bij Santander met Mijn Rekening, de gratis online service via App of PC/laptop! Uw saldo checken, uw betalingen volgen, maar ook zien wanneer uw volgende aflossing is of hoeveel u al afgelost heeft, dat doet u allemaal via Mijn Rekening.

Heeft u meer rekeningen bij Santander, dan kunt u ze toevoegen zodat u altijd alles in één oogopslag kunt zien. Kijk voor meer info op www.santander.nl/mijnrekening, en registreer u direct en download de Santander App!