Hoe kan het dat ik een foutmelding te zien krijg als ik de website van SMART in mijn browser open?

Het kan zijn dat u niet de juiste URL gebruikt of dat uw browser niet meer actueel is.
- Als u niet zeker weet of u de juiste URL gebruikt, gebruik dan de link uit uw registratie e-mail.
- Mocht u niet de meest recente versie van uw browser gebruiken, dan kunt uw deze updaten of maak gebruik van Google Chrome of Mozilla Firefox