Hoe weet ik wat ik wanneer moet aflossen?

You are in control! U beheert zelf uw geldzaken bij Santander 24/7 met Mijn Rekening, de gratis online service via App of PC/laptop! Uw saldo checken, uw aankopen en betalingen volgen, maar ook zien wanneer uw volgende aflossing is. Dat doet u allemaal via Mijn Rekening. Heeft u meer rekeningen bij Santander, dan kunt u ze toevoegen zodat u altijd alles in één oogopslag kunt zien. Kijk voor meer info op www.santander.nl/mijnrekening, waar u direct kunt registreren of inloggen of de Santander App kunt downloaden.