Operations Agent 

Ben je student en op zoek naar een bijbaan voor tijdens je studie?

Vind je het leuk om met een oplossingsgerichte insteek aan het werk te gaan?


Ben jij een enthousiaste en klantgerichte student die graag zijn of haar carrière wil starten in de financiële wereld? Of ben je simpelweg op zoek naar een bijbaantje voor tijdens de zomer? Dan is de rol van Front Office of Back Office Agent bij Santander Consumer Finance de perfecte match voor tijdens je studie!

De bovengenoemde rollen bieden wij zowel met focus op de Automotive als Retail industrie. Dus heb jij affiniteit met één van deze rollen waarin je dagelijks in contact staat met klanten en autodealers of detaillisten? Geef dan bij sollicitatie aan welke van de twee rollen en industrieën jou het meest aanspreken en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons Operations team!

Wat bieden wij?

 • Een persoonlijk inwerktraject, zodat je Santander en onze manier van werken kunt dromen;
 • Een marktconform bruto maand salaris, €2.000 – 2.500, -- op basis van 40 uur;
 • Een 13e maand, jaarprestatiebonus tot 10% van je jaarsalaris, 27 verlofdagen en een collectieve pensioensregeling met 5% eigen bijdrage;
 • Flexibele werktijden die goed te combineren zijn met je studie;
 • Wij stimuleren professionele ontwikkeling en groei en bieden diverse opleidingsmogelijkheden;
 • Een heel fijn hybride werken beleid! In overleg met je team bepaal je wanneer je op kantoor werkt en wanneer thuis;
 • Een thuiswerkvergoeding (€3,13) voor de dagen dat je thuis werkt;
 • De mogelijkheid om waardevolle commerciële vaardigheden verder te ontwikkelen;
 • Een laptop.

Wat ga je doen en wat is het verschil?

Als Back Office Agent binnen onze organisatie ben je verantwoordelijk voor het completeren en controleren van kredietdossiers en het afhandelen van aanvragen voor consumptieve kredieten. Je zorgt ervoor dat alle administratieve taken correct worden uitgevoerd en dat klanten tijdig en accuraat worden geholpen. Je controleert de aanvragen aan de hand van onze acceptatierichtlijnen en zorgt voor een correcte verwerking van de dossiers en archivering van de contracten of documentatie. Daarnaast zorg je ervoor dat de gevraagde kredietbedragen tijdig worden uitbetaald.

Als Front Office Agent ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten, autodealers en tussenpersonen. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van telefonische contacten, om service te verlenen op consumptieve kredieten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om nieuwe diensten te verkopen en bij te dragen aan het behalen van onze afdelingsdoelstellingen.

Team Retail | Direct & Durables
Dit team richt zich vooral op klanten die consumptieve kredieten/ leningen aanvragen voor het aanschaffen van producten binnen de Retail sector, zoals fysieke en online winkels. Denk hierbij aan klanten die extra financiering kunnen gebruiken bij het aanschaffen van een dure tv, koelkast en overige producten in de winkel of simpelweg willen investeren in zonnepanelen.

Team Automotive
Dit team houdt zich voornamelijk bezig met de Auto-industrie en voorziet klanten, tussenpersonen en autodealers van de juiste informatie en handelt kredietaanvragen af volgens de acceptatierichtlijnen binnen het bedrijf. Het completeren en controleren van kredietdossiers en het uitbetalen of afwijzen van consumptieve kredieten voor particuliere klanten die een financiering kunnen gebruiken voor het aanschaffen van een nieuwe auto. Dus heb jij affiniteit met auto’s? Dan is dit voor jou de perfecte match.

Je belangrijkste verantwoordelijkheden:

Backoffice:

 • Het analyseren van kredietaanvragen op basis van verschillende gegevens, zoals BKR-informatie en
 • Je controleert de aanvragen aan de hand van onze acceptatierichtlijnen en zorgt voor een correcte verwerking van de dossiers en archivering van de contracten. Daarnaast zorg je ervoor dat de gevraagde kredietbedragen tijdig worden uitbetaald.
 • Het correct verwerken van alle relevante informatie in verschillende systemen, zodat de juiste acties worden vastgelegd en klanten de juiste bevestigingsbrieven ontvangen.

Frontoffice

 • Het onderhouden van telefonische contacten, met zowel nieuwe als bestaande klanten.
 • Je handelt klachten op een tijdige en correcte manier af en verwijst indien nodig door naar de juiste afdeling.
 • Je informeert klanten en tussenpersonen over onze producten en procedures, bijvoorbeeld naar aanleiding van vragen over uitbetalingen en documenten, waarbij je voldoet aan onze servicelevels.
 • Je verricht administratieve taken, zoals data-entry van kredietaanvragen en limietverhogingen, en voert eenvoudige administratieve handelingen uit voor bestaande klanten.

 
Wat verwachten wij van jou

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau
 • Je bent minimaal drie dagen beschikbaar
 • Je hebt affiniteit met de financiële sector en de Retail of automotive industrie.
 • Je bent commercieel ingesteld en hebt de drive om verkoopdoelen te behalen.
 • Je kunt goed omgaan met administratieve taken en hebt oog voor detail.
 • Je bent stressbestendig en kunt goed presteren onder druk.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Wij zijn

Santander Consumer Finance SA, Branche Nederland, onderdeel van Santander Groep, één van de grootste financiële instellingen ter wereld. Wij zijn sinds 1985 actief op de markt van consumentenfinancieringen. Onze kernactiviteiten zijn autofinancieringen (alleen in Nederland) en consumptieve kredieten (persoonlijke leningen en kredietkaarten). Ons hoofdkantoor staat in Utrecht en ons bijkantoor in Merelbeke (vlakbij Gent) in België. Ons Benelux team bestaat uit circa 350 collega’s.

Wij willen mensen en bedrijven helpen groeien door middel van verantwoorde kredietverstrekking, de beste klantenservice en de beste ondersteuning aan onze partners. Wij doen dit op een manier die Simple, Personal en Fair is. Kijk ook op santander.nl voor verdere informatie over onze activiteiten.


Wat maakt Santander anders en uniek?

Wij werken in- en extern samen met veel verschillende nationaliteiten. Initiatief tonen wordt bij ons gewaardeerd, net als humor. Wij stimuleren creativiteit en sparren met elkaar over nieuwe ideeën. We hebben een open bedrijfscultuur met een informele werksfeer en er worden regelmatig feestjes of andere activiteiten georganiseerd.

Enthousiast?
Joint the team! Dit is de kans om jouw talent in te zetten bij een dynamische, internationale organisatie. Reageer door jouw sollicitatie te sturen naar recruitment@santander.nl . Ook als je meer informatie wilt over de functie horen we graag van je.* Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We toetsen op basis van de screening procedures die binnen Santander gelden of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om werkzaamheden bij Santander te verrichten.
* We hanteren een sterke risicocultuur en verwachten van al onze professionals, ongeacht hun functie, een proactieve en verantwoordelijke houding ten opzichte van risicobeheer.