Ontvang ik rekeningoverzichten van mijn Doorlopend Krediet?

U ontvangt 2 keer per jaar (in februari en augustus) een rekeningoverzicht. Hiervoor betaalt u €1,50 per rekeningoverzicht.  U kunt uw rekeningoverzichten trouwens altijd gratis inzien en downloaden via uw eigen beveiligde toegang op Mijn Rekening. U kunt dan ook aangeven dat u geen rekeningoverzichten per post meer wilt ontvangen zodat u geen verzendkosten meer hoeft te betalen.Heeft u nog geen persoonlijke inlogcode voor Mijn Rekening, registreer u dan nú hier

Overigens is Mijn Rekening ook via uw App store (Android of i-Phone) te downloaden. Zo heeft u altijd de laatste gegevens bij de hand via uw smartphone!