Let op! Geld lenen kost geld.

Een Persoonlijke Lening geeft u de ruimte

Maak in 2017 ruimte voor wat u echt wilt!

Leen verantwoord met een Persoonlijke Lening

Lenen is een keuze die ruimte maakt in uw budget.  Een lening die in uw leven past, is een verantwoorde lening. Een Persoonlijke Lening van Santander kan dan voor u een uitstekende keuze zijn, zoals voor een nieuwe keuken of badkamer. Of misschien is uw auto aan vervanging toe. Maar ook voor kleinere bedragen kan een Persoonlijke Lening een uitkomst zijn, gewoon omdat het leven al duur genoeg is.

Een Persoonlijke Lening geeft zekerheid omdat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. De rente, de looptijd en de maandbedragen spreken we vooraf met u af. En u krijgt de garantie dat er tussendoor niets wijzigt.


san icon thumbsup green-60 Voordelen Persoonlijke Lening

  • Geld lenen en vooraf weten waar u aan toe bent
  • Vaste maandbedragen en vaste rente
  • Vaste looptijd tot 120 maanden
  • Lenen zonder verrassingen achteraftekst san voor uw ideeen
  • Gratis oversluiten van uw bestaande lening*
  • Lees hier meer over alle voor- & nadelen

 

 

Al een of meer leningen? Stap over naar Santander

Heeft u al elders een lening? Staat u wel eens rood? Rekent u regelmatig af met uw credit card? Dan heeft u in feite meerdere kleine leningen tegelijk. Ga minder betalen voor uw leningen en stap nu over naar Santander voor één maandbedrag. Lekker overzichtelijk. Via onze gratis aflosservice regelen wij uw overstap naar Santander. Klik "Aflosservice" aan bij uw aanvraag.Vragen?

Een lening aanvragen verplicht u nooit tot het afsluiten van een lening. Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag met al uw vragen over een Persoonlijke Lening. Bel 030-6388042. Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur en u graag van dienst.

 

*Raadpleeg de algemene voorwaarden online of vraag deze op via 030-6388 650. Bij een aanvraag ontvangt u automatisch de toepasselijke standaardinformatie. Santander geeft geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.