Let op! Geld lenen kost geld.

Ik wil verantwoord en veilig lenen

Verantwoord geld lenen met de Persoonlijke Lening

Verantwoord uw plannen realiseren doet u met de Persoonlijke Lening van Santander, zoals voor een nieuwe keuken of badkamer. Of misschien is uw auto aan vervanging toe. Een Persoonlijke Lening geeft zekerheid omdat u precies weet waar u aan toe bent. De rente, de looptijd en de maandbedragen spreken we vooraf met u af. En u krijgt de garantie dat er tussendoor niets wijzigt!


Voordelen Persoonlijke Lening

  • Geld lenen en vooraf weten waar u aan toe bent
  • Vaste maandbedragen en vaste rente
  • Vaste looptijd tot 120 maanden
  • Lenen zonder verrassingen achteraf
  • Gratis oversluiten van uw bestaande lening*

 

 

Betaal ook minder voor uw bestaande leningen

Ga ook minder betalen voor uw bestaande lening(en). Geld lenen kan voordeliger met één Persoonlijke Lening van Santander. Via onze gratis overstapservice regelen wij voor u de oversluiting naar één lening met lage maandlasten bij Santander. Lekker overzichtelijk. Vink "aflosservice" aan bij de aanvraag voor uw offerte.

 

 

Vragen?

Een offerte aanvraag verplicht u nooit tot het afsluiten van een lening. Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag met al uw vragen over een Persoonlijke Lening. Bel 030-6388042. Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur en u graag van dienst.

 

*Raadpleeg de algemene voorwaarden online of vraag deze op via 030-6388 650. Bij een aanvraag ontvangt u automatisch de toepasselijke standaardinformatie. Santander geeft geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.