Bescherm uzelf en uw gezin!

U kunt uzelf en uw gezin bij Santander beschermen tegen onvoorziene omstandigheden die op uw pad komen! Want wij vinden het belangrijk dat u uw familie zekerheid en rust kunt geven.

Wat is de Nabestaandenbescherming?

We willen er vooraf niet aan denken, maar het is goed om even stil te staan bij wie er verantwoordelijk is voor uw lening als u onverhoopt komt te overlijden. Met de Nabestaandenbescherming zorgt u voor uw nabestaanden en hoeven zij uw lening niet te betalen na uw overlijden.

U kunt de Nabestaandenbescherming alleen direct aanvragen bij uw lening. Achteraf is niet meer mogelijk. Toch goed om even bij stil te staan als u een offerte aanvraagt.

Waarom is het belangrijk om deze verzekering af te sluiten bij uw lening?

Bescherming

Bescherm uw nabestaanden tegen een extra financiële last en zorg ervoor dat zij niet hoeven te betalen voor u.

Zorgeloos

U kunt zonder zorgen een lening afsluiten wetende dat mocht u er iets met u gebeuren, uw lening volledig afgelost wordt door de Nabestaandenbescherming.

Niet verplicht

Het is niet verplicht om de Nabestaandenbescherming af te sluiten bij uw lening. Maar het is wel een hele geruststelling voor u en uw familie als zij niet met uw schuld blijven zitten. Aarzel niet en vraag aan bij uw lening.

Wat kost de Nabestaandenbescherming?

De premie voor de Nabestaandenbescherming verschilt per lening waarbij u de verzekering afsluit:

Nabestaandenbescherming bij een Persoonlijke lening

De maandelijkse premie bedraagt 0,031%,dit wordt berekend over uw oorspronkelijk leenbedrag, met een minimum van € 2,15 per maand. Verder betaalt u eenmalig €12,50 poliskosten aan de verzekeraar en eenmalige bemiddelingskosten van € 199,- aan Santander. De bemiddelingskosten worden ingehouden bij de uitbetaling van uw Persoonlijke lening en betaalt u dus niet apart. 

Nabestaandenbescherming bij Doorlopend krediet

De maandelijkse premie voor de Nabestaandenbescherming is 0,039%,en wordt berekend over uw kredietlimiet met een minimum van € 2,70. Een doorlopend krediet is bij Santander niet meer af te sluiten.

 

Nu bieden we u drie extra mogelijkheden!

Via Chubb bieden wij u nog twee verschillende verzekeringsmogelijkheden. Deze staan los van uw lening dus u kunt ze op ieder moment afsluiten!

Familie Zorgplan

Niet fijn om aan te denken maar een ongeval kan overal gebeuren, soms zelfs met overlijden als gevolg. Het Familie Zorgplan zorgt er dan voor dat er voor uw familie wordt gezorgd en keert een bedrag uit aan uw nabestaanden.

Verzekering blijvende invaliditeit bij ongeval

Heeft u wel eens nagedacht over de gevolgen die ontstaan na blijvende invaliditeit via een ongeluk? Chubb biedt een verzekering aan die snel en effectief een antwoord heeft op die gevolgen voor zowel het slachtoffer als het gezin.

 

Budget Bescherming

Om te zorgen dat u uw vaste lasten kunt blijven betalen en de leuke dingen in het leven kunt blijven doen in geval van tijdelijke arbeidsongeschiktheid door een ongeval en- of ziekte of onvrijwillige werkloosheid, heeft CHUBB in samenwerking met Santander de verzekering.

Is de Nabestaandenbescherming afgesloten en wilt u een overlijden melden?

Heeft u een vraag over een van de verzekeringen?

Vind hieronder de antwoorden op de veelgestelde vragen!

Is de Nabestaandenbescherming verplicht?

Nee, u bent niet verplicht om de Nabestaandenbescherming af te sluiten. Wel beschermt dit uw familie tegen een extra financiële last bij overlijden.

Voor wie is de Nabestaandenbescherming bedoeld?

Voor iedereen tot 58 jaar die een Doorlopend Krediet of Persoonlijke Lening van Santander heeft. U kunt de verzekering Santander Nabestaandenbescherming direct bij uw lening afsluiten.

Wanneer stopt de Nabestaandenbescherming?

Op de polis staat hoe lang de verzekering duurt. U betaalt premie per maand. De verzekering loopt minimaal één jaar. De verzekering loopt automatisch door. U hoeft daarvoor niets te doen. Als u de verzekering wilt stopzetten, kan dat op elk moment vanaf één jaar na de ingangsdatum van de verzekering.

Hoe kan ik de Nabestaandenbescherming aanvragen?

U kunt de Santander Nabestaandenbescherming direct bij uw aanvraag voor een offerte voor een Doorlopend Krediet of Persoonlijke Lening van Santander, aanvragen.

Hoe kan ik de Nabestaandenbescherming opzeggen?

Als u  de verzekering Santander Nabestaandenbescherming wilt stoppen, kunt u op elk moment vanaf één jaar na de ingangsdatum de bescherming opzeggen. Stuur, minimaal één maand vooraf, een brief met uw opzegging, klantnummer en uw handtekening naar de verzekeraar.

Bij wie ben ik verzekerd?

U bent klant bij Santander Consumer Finance S.A., branche Nederland met uw persoonlijke lening (lening op afbetaling) of uw doorlopend krediet. Santander Consumer Finance opereert als tussenpersoon om u een verzekering bij uw krediet aan te bieden. Dit betekent dat wij u een verzekering aanbieden via één van onze verzekeringspartners: CNP Santander Insurance (CNPSI) of London General Insurance (LGL/LGI). 

Bij wie van onze partners u verzekerd bent, hangt af van de datum waarop u de polis afgesloten heeft. U vindt de naam van uw verzekeraar op uw polis terug. 

  • Indien uw verzekering afgesloten werd tot en met 16 april 2018, bent u verzekerd via LGL/LGI. 
  • Indien uw verzekering afgesloten werd vanaf 17 april 2018, bent u verzekerd via CNPSI.

Kijk altijd eerst na bij welke verzekeraar u juist verzekerd bent voordat u contact met hen opneemt of een claim indient.

Bent u niet zeker? Neem dan contact met ons op

Contactgegevens:

CNP Santander Insurance Life DAC 
customerservice@cnpsantander.com

030/63 88 501

London General Life Company Limited
info.nl@assurant.com
026/75 05 790

Onze verzekeraars werken zelf ook samen met derde partijen. Klik hier voor een overzicht.